Οι νικήτριες του διαγωνισμού Wella Professionals!

Οι διακοπές μας και εκείνες οι ατέλειωτες ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο είναι πάντα υπέροχες! Αρκεί να έλειπε εκείνο το σουβενίρ που παίρνουμε όλες επιστρέφοντας: μαλλιά θαμπά, ξηρές άκρες, χρώμα εντελώς άτονο. Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν σου εξασφαλίζαμε λαμπερά, λεία και υγιή μαλλιά;

Wella Professionals Sun: νέα επαγγελματική σειρά αντηλιακής προστασίας μαλλιών!
Η σειρά Sun, ως μέρος των επαγγελματικών σειρών περιποίησης Wella Professionals, μας προσκαλεί να ζήσουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία αισθήσεων στην καλοκαιρινή φροντίδα των μαλλιών που θα μας τονώσει και θα μας χαρίσει αποτελέσματα που μπορούμε να δούμε και να αισθανθούμε άμεσα!

Ο Global Ambassador Care and Styling της Wella Professionals, Eugene Souleiman, μας λέει: “Το κλειδί για υπέροχη καλοκαιρινή λάμψη βρίσκεται σε ένα εξειδικευμένο σύστημα αντηλιακής περιποίησης που προστατεύει τα μαλλιά πριν και κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο, ενώ στη συνέχεια αφαιρεί τα κατάλοιπα και τα αναδομεί. Η ΝΕΑ σειρά Wella Professionals Sun επιτρέπει στα μαλλιά να διατηρούν τη λάμψη τους και να αντανακλούν το εκτυφλωτικό φως του καλοκαιρινού ήλιου, ενώ συγχρόνως δεν επιτρέπει στη βλαβερή ακτινοβολία του να τα κάνει αδύναμα και ξηρά”.

Τι κερδίζω ακριβώς;
Τα προϊόντα που μπορείς να κερδίσεις κατόπιν κλήρωσης είναι τα εξής:


Sun κρέμα ενυδάτωσης για μαλλιά και δέρμα

Sun Spray προστασίας για λεπτά έως κανονικά μαλλιά

Οι νικήτριες του διαγωνισμού!
1. Φλώρα Αγά
2. Νίκη Μαυρατζά
3. Χρυσούλα Χριστοφορίδου
4. Ρούλα Καβαδία

Οι τυχερές θα ενημερωθούν από την εταιρία για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους!

Read More

And More