Οι ωραιότερες καστανές αποχρώσεις της φετινής σεζόν για εσένα που παραμένεις πιστή στην φυσική βάση

Για χρόνια πειραματιζόμουν πολύ με τις αποχρώσεις στα μαλλιά και η αλήθεια είναι πως έχω υιοθετήσεις τις περισσότερες καστανές, ξανθές και κόκκινες αποχρώσεις που υπάρχουν στο χρωματολόγιο. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο επέστρεφα πάντα στη “βάση” μου που σημαίνει στα φυσικά, καστανά μαλλιά. Και τώρα, δεν σου κρύβω πως βρίσκομαι ένα βήμα μακριά από την ίδια απόφαση. Στην προσπάθεια μου να εμπνευστώ παρατηρώ τις celebrities που είτε παραμένουν πιστές στο καστανό είτε επανήλθαν μετά από καιρό. 

Κι αν πιστεύεις πως οι επιλογές σου είναι περιορισμένες όσο αφορά στις καστανές αποχρώσεις, κάνεις λάθος. Οι haircolorists έχουν απίθανες εμπνεύσεις ενώ ακολουθούν τεχνικές που μπορούν να σου χαρίσουν το πιο φυσικό ή εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αρκεί να τις δεις στη συνέχεια και να αποφασίσεις ποια θα αντιγράψεις ενόψει του χειμώνα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Η Hailey Bieber είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα μιας και αποχωρίστηκε μετά από χρόνια το εμβληματικό της California Girl Blonde για χάρη του Expensive Brunette που κάνει πάταγο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Papanikolas (@georgepapanikolas)

Mocha: Είναι μία από τις πιο γλυκές αποχρώσεις και αγαπημένη του celebrity hairstylist George Papanikola ο οποίος προτείνει τον συγκεκριμένο τόνο σε γυναίκες με μεσαίο τόνο επιδερμίδας. Ουσιαστικά πρόκειται για μια καστανή βάση με ψυχρούς και θερμούς ταυτόχρονα τόνους highlights που χαρίζουν μοναδική λάμψη αλλά και ένα πολυδιάστατο, εντυπωσιακό  αλλά όχι κραυγαλέο εφέ. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Mahogany: Ένα πλούσιο καστανό χρώμα με κόκκινους αλλά και απαλούς μοβ υποτόνους όπως ακριβώς έχει και το mahogany που σημαίνει το μαόνι. Η Emily Ratajkowski αποδεικνύει πως πρόκειται για την τέλεια απόχρωση αν έχεις μεσαίο τόνο επιδερμίδας και καστανά μάτια. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marissa Marino (@marissa.marino)

French Girl Brunette: Με διακριτικά highligths που χαρίζουν μια μικρή ένταση στο καστανό χρώμα είναι το look που αγαπούν οι Γαλλίδες. Κομψό και απόλυτα φυσικό μπορείς να το υιοθετήσεις χωρίς να “πειράξεις” τη φυσική σου βάση. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATE REID (@hairfashionstyler)

Baby Velvet Brown: Ένα βελούδινο, καφέ χρώμα με σκούρα χρυσά και κόκκινα highlghts που αναδεικνύουν τα μαλλιά όποιο κι αν είναι το μήκος. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Thompson Hairstylist (@michellethompsonhair)

Godiva Chocolate: Συνδυάζει το σκούρο καφέ με το γλυκό μελί δημιουργώντας την απόχρωση που έχει η εμβληματική σοκολάτα. Ταιριάζει στις μεσαίες και σκούρες επιδερμίδες. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Larry Sims (@larryjarahsims)

Glossy Espresso: Δύο είναι τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου look. Η σκούρα απόχρωση του espresso και το super λαμπερό εφέ που του χαρίζουν μια ακόμη πιο γοητευτική και σέξι όψη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cassondra Kaeding (@ckaedingcolor)

Honey Kissed: Τα highligts σε μελί τόνους προσφέρουν μια “ήσυχη” πινελιά στο καστανό χρώμα. Παράλληλα δημιουργούν ένα εφέ στο φως της ημέρας που δείχνει σαν ένα απόλυτα φυσικό ξάνοιγμα από τον ήλιο. 

 

Read More

And More