Οι ωραιότερες, ξανθές αποχρώσεις του καλοκαιριού για να είσαι προετοιμασμένη πριν το επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριο

Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι τόσο πιο έντονα σκέφτεσαι να αποκτήσει μια τέλεια ξανθιά απόχρωση στα μαλλιά. Λογικό. Ταιριάζει με την ανέμελη διάθεση, τις ηλιόλουστες ημέρες και τις χαλαρές νύχτες στο νησί. Παράλληλα το ξάνοιγμα που αποκτούν σε συνδυασμό με το ανεπιτήδευτο, wet look που είναι huge trend φέτος αναβαθμίζουν πολύ το beauty look. 

Επίσης τα ξανθά μαλλιά δείχνουν τέλεια σε όλα τα μήκη και κουρέματα ενώ αν αγαπάς τους κυματισμούς τότε δεν υπάρχει λόγος για δεύτερη σκέψη. Το μόνο που μένει είναι να δεις τις 7 φετινές τάσεις στο ξανθό, πριν κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου. 

@wellahair

Ombre Blonde: Το “σβήσιμο” που δημιουργείται από τη ρίζα και κάτω είναι το εφέ που χαρίζει στα μαλλιά μια υπέροχη φυσική όψη. Μοιάζει να μακραίνουν και να παραμένουν τέλεια. Η ζεστή icy blonde απόχρωση ταιριάζει τόσο στις ανοιχτόχρωμες όσο και ηλιοκαμένες επιδερμίδες που σημαίνει ότι μπορείς να την υιοθετήσεις σήμερα κιόλας. 

@igksalons

Face Framing Blonde: Που σημαίνει ότι η πιο ανοιχτή απόχρωση του ξανθού βρίσκεται στην “κορνίζα” του προσώπου aka στις μπροστινές τούφες. Με αυτό τον τρόπο φωτίζεται ολόκληρο το πρόσωπο. Είναι ιδανικό για εσένα που δεν έχεις αποφασίσει να κάνεις δραματική αλλαγή. 

@matildadjerf

90’s blonde: Φωτεινό και με πολλά highlights σε beige απόχρωση είναι η τάση που επανέρχεται στο προσκήνιο δυναμικά το φετινό καλοκαίρι. Η καστανή ρίζα δημιουργεί την τέλεια αντίθεση και πρόκειται για ένα χρώμα που αναδεικνύει τα μεσαίου μήκους και μακριά μαλλιά. 

@shereeknobel_bixiecolour

Playboy Blonde: Πρόκειται για μια ash απόχρωση με διακριτικούς χρυσούς και honey τόνους στο εσωτερικό μέρος των μαλλιών που χαρίζουν μια γοητευτική πινελιά. 

Sandy Beige Blonde: Το χρώμα της άμμου συνδυάζεται με το σοφιστικέ μπεζ για να δημιουργήσουν την πιο θηλυκή απόχρωση που αναβαθμίζει το bob. 

@abbeycowen

Strawberry Blonde: Παραμένει μία από τις αγαπημένες αποχρώσεις των haircolorists μιας και συνδυάζει το girlie με το sexy look.  

@hoskelsa

Glam Blonde: Μια χρυσή απόχρωση που δείχνει υπέροχη κάτω από τον ήλιο. Είναι κατάλληλη για εσένα που έχει ανοιχτή καστανή βάση και μεσαίο τόνο επιδερμίδας. Η ρίζα έχει smudge εφέ που 

 

Read More

And More