Οι ωραιότεροι τρόποι να φωτίσεις τα καστανά σου μαλλιά

Μόνο το 2% γυναικών στον κόσμο έχουν φυσικά, ξανθά μαλλιά και δεν το λέω εγώ αλλά ο Chris Appleton, ο προσωπικός hairstylist της Jennifer Lopez και της Kim Kardashian. Το μεγαλύτερο ποσοστό, όπως καταλαβαίνεις, είναι καστανές. Όπως εγώ κι εσύ. Και αυτό το post είναι αφιερωμένο σε εμάς. Είναι η πιο κομψή και natural απόχρωση, εκείνη που αποκτά λάμψη και υγιή όψη ευκολότερα από οποιαδήποτε άλλη. Και παράλληλα στο καστανό μπορεί να επέμβει ο haircolorist και να δημιουργήσει υπέροχα εφέ. 

Ένα από τα οποία μπορείς να υιοθετήσεις άμεσα. Μιας και βγαίνουμε όλες από μια δύσκολη χρονιά και ενόψει της νέας σεζόν είναι η τέλεια ευκαιρία να δούμε μαζί τα ωραιότερα looks που χαρίζουν ένα υπέροχο twist στο καστανό σου χρώμα. Η καλύτερη τεχνική, σύμφωνα με τους experts είναι το balayage μιας και προσθέτει την τέλεια πινελιά με τον πιο φυσικό τρόπο. Το καστανό δείχνει σαν να έχει ξανοίξει από τον ήλιο. 

Μπορείς να το φωτίσεις διακριτικά αλλά και πιο έντονα χωρίς όμως να αποκτήσεις το κλασικό ξανθό. 

Δεν στη συνέχεια τα ωραιότερα looks και αποφάσισε ποιο θα υιοθετήσεις. 

Η Kim Kardashian αλλάζει το χρώμα των μαλλιών της διαρκώς και δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποτέ, ούτε να μάθουμε αν πρόκειται για περούκα ή τα αληθινά της. Ο Chris Appleton είναι υπεύθυνος τόσο για το χρώμα όσο και για το μήκος και κάθε φορά που δημιουργεί μια καστανή απόχρωση είναι απλά συγκλονιστική. Όπως το συγκεκριμένο balayage. Στη smoky brunette βάση έχει χαρίσει διακριτικές διαφάνειες που μοιάζουν απόλυτα φυσικές. 

@chrisappleton

Τα φαρδιά highlights της Miranda Kerr έρχονται κατευθείαν από τα 90’s και είναι μεγάλη τάση. Μπερδεύονται με την καστανή βάση και χαρίζουν μια ανεπιτήδευτη όψη. 

@mirandakerr

Αυτό το sun-kissed look είναι υπέροχο ειδικά αν έχεις κόψει curtain bangs. Θα περιορίσεις το ξάνοιγμα στα σημεία των μαλλιών που βρίσκονται κοντά στο πρόσωπο δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο ένα υπέροχο εφέ που θα χαρίσει τέλεια λάμψη.

@ariel_hauck

Αν πάλι έχει υιοθετήσει το κλασικό bob μπορείς να ανοίξεις τον τόνο μόνο στις άκρες και τις μπροστινές τούφες. 

@ariel_hauck

Ένα απίθανο παιχνίδι με το χρώμα. Στα πολύ μακριά μαλλιά αφήνεις την κορυφή ανέγγιχτη, που σημαίνει πως δεν πειράζεις το καστανό χρώμα. Χαρίζεις όμως πολύ ανοιχτές πινελιές από το μέσο και κάτω κρατώντας την μεγαλύτερη ένταση στις άκρες. 

@emilisindlev

Το icy blonde ταιριάζει πολύ με το καστανό και δημιουργεί μια υπέροχη αντίθεση. 

@AB7HAIR

Ο ψυχρός, καστανός τόνος της βάση αναδεικνύεται με τον ψυχρό ξανθό στις μπροστινές τούφες αλλά και τις αφέλειες που δίνουν ένα 70’s, retro ύφος στο hair look. 

@romeestrijd

Chris Appleton και πάλι. Η JLo είναι η μούσα του και το συγκεκριμένο look είναι ένα από τα ωραιότερα ever. Ο ίδιος το ονομάζει “Malibu Blone” και πρόκειται για ανοιχτόχρωμα chunky highlights στην γλυκιά καστανή της βάση. 

@chrisappleton

Σκούρες ξανθές πινελιές σε ανοιχτόχρωμα, καστανά μαλλιά και μάλιστα σε όλη την επιφάνεια. Ακόμη και στις αφέλειες. 

@caitlynmiyako

Η πιο φωτεινή απόχρωση περιορίζεται στο μπροστινό μέρος. Η κορυφή παραμένει καστανή, λεπτομέρεια που χαρίζει την απόλυτη φυσική όψη στο look. 

@ariel_hauck

Και ναι, είναι όλα τους υπέροχα!

Read More

And More