Οι τάσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη του 2024: Από το wet look μέχρι τα εξεζητημένα αξεσουάρ!

Τις τάσεις στα μαλλιά για τη νέα σεζόν τις είδαμε αρκετούς μήνες πριν στα fashion shows. Και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τις θυμηθούμε μιας και αργά μεν αλλά σταθερά θα ξεκινήσουμε να τις υιοθετούμε. Οι διασημότεροι και πιο ταλαντούχοι hairstylists με τις ομάδες τους βρέθηκαν backstage για να δημιουργήσουν υπέροχα χτενίσματα που θα κάνουν πάταγο τους επόμενους μήνες. 

Από το wet look που τόλμησαν οι celebrities από τα μέσα του χειμώνα κιόλας μέχρι τα εκκεντρικά αξεσουάρ που θα στολίσουν τις minimal αλογοουρές που είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις. 

Στη συνέχεια θα δεις αυτά που ξεχώρισαν ένα, τουλάχιστον, από τα οποία μπορείς να αντιγράψεις απόψε κιόλας. 

@helmutlang

Comb headband: Έρχεται απευθείας από τα 90’s, το λατρεύει η Bella Hadid και πρόκειται για το αξεσουάρ που πρέπει να πάρει την πρώτη θέση στη συλλογή σου άμεσα. Το είδαμε στο show του Helmut Lang συνδυασμένο με wet εφέ στην κορυφή και ανεπιτήδευτο styling στις άκρες. 

@jasonwu

Wet και Sculpting Look: Ναι μεν wet αλλά με ρετρό κυματισμούς που ξεκινούν από τη χωρίστρα που είναι βαθιά στην άκρη. Οι hair experts στο show του Jason Wu δημιούργησαν το πιο εντυπωσιακό και μεταμοντέρνο χτένισμα που υιοθέτησε μεταξύ άλλων και η Zendaya. 

@sammcknight1

Minimal αλογοουρά: Ο θρυλικός Sam McKnight στον οίκο Balmain μάζεψε τα μαλλιά στην πιο απλή, χαμηλή αλογοουρά πιασμένη με το μαύρο λαστιχάκι που όλες μας έχουμε στο νεσεσέρ μας και στην κρυφή τσέπη της τσάντας μας. 

@toryburch

Εντυπωσιακές μπαρέτες: Στo show της Tory Burch η χαμηλή αλογοουρά στολίζεται με εντυπωσιακό μπαρέτα που θυμίζει κόσμημα. Θα πρέπει να σημειώσεις ότι φέτος το παιχνίδι παίζεται στα αξεσουάρ που αναβαθμίζουν τα εξαιρετικά απλά χτενίσματα. 

@lacyredway

Balletcore Πλεξούδα:  Ρομαντικές πλεξούδες με ροζ κορδέλες που θυμίζουν τις πουέντ να χαρίζουν την πιο ρομαντική πινελιά στα μαλλιά. 

 

Read More

And More