Οι τάσεις στο χρώμα των μαλλιών που πρέπει να δεις πριν κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου

Αμέσως μόλις επιστρέφεις από τις διακοπές, κάθε χρονιά και χωρίς εξαιρέσεις, το πρώτο beauty ραντεβού που κλείνεις είναι με τον κομμωτή σου. Αρχικά, τα μαλλιά σου χρειάζονται έξτρα ενυδάτωση και κόψιμο, τουλάχιστον στις άκρες. Ταλαιπωρούνται αρκετά από τον ήλιο, τη θάλασσα και το νερό της πισίνας. Όσο και αν τα προστατεύεις χάνουν τη λάμψη της ενώ το χρώμα ξεθωριάζει. 

Υπάρχει όμως και ένας ακόμη λόγος που η επίσκεψη στον hair expert επιβάλλεται τον Σεπτέμβριο. Πρέπει να συζητήσετε σοβαρά τις νέες τάσεις και να αποφασίσετε από κοινού ποια θα υιοθετήσεις ενόψει της νέας σεζόν. Κι αν θέλεις να αλλάξεις το χρώμα τότε σου έχω υπέροχα νέα μιας και οι celebrities αλλά και τα it girls έχουν ήδη αποκτήσει τα ωραιότερα και πιο γοητευτικά looks που θα σε εμπνεύσουν.

Από το icy blonde της Kim Kardashian, μέχρι τις ροζ αποχρώσεις που δημιούργησε ο αγαπημένος Δημήτρης Γιαννέτος στις στενές του φίλες είναι όλα τους υπέροχα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Icy blonde: Ο Chris Appleton δημιουργεί για άλλη μία φορά την Kim Kardashian το iconic blonde look που έγινε viral και μεγάλη τάση λίγες ώρες μετά το πρώτο τους post στο Instagram. Πρόκειται για την απόχρωση που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες και είναι κατάλληλη για τις τολμηρές μόνο. Μπορείς να το αντιγράψεις ανεξάρτητα από το μήκος των μαλλιών σου αλλά σε bob και pixie είναι απλά συγκλονιστικό. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1)

Caramel highligths: Η Jennifer Lopez παραμένει πιστή στο συγκεκριμένο look. Υπεύθυνος είναι και πάλι ο Chris Appleton που θεωρεί πως τα συγκεκριμένα highligts αναβαθμίζουν το καστανό χρώμα με τον πιο sexy και chic ταυτόχρονα τρόπο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nine Zero One (@ninezeroone)

Dark Mocha: Κι αν πάλι θέλεις να αποκτήσεις ένα σκούρο χρώμα στα μαλλιά που θα αναβαθμίσει το hair look και δείχνει τέλειο τόσο αν τα αφήσεις ελεύθερα και με κυματισμούς ή σε ένα κομψό updo, η απόχρωση της μόκας είναι απλά υπέροχη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lila Grace (@lilamoss)

Shadow Roots: Η σκούρα ρίζα είναι και πάλι εδώ. Το trend που έρχεται από τα 00’s είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις και αυτό σημαίνει πως αφήνεις το φυσικό χρώμα στη ρίζα να φανεί και ανανεώνεις το ξανθό στη βάση. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Clark (@johnclarkhaircolour)

Champagne Blonde: Τα χρυσά highlights που φωτίζουν το πρόσωπο και ταιριάζουν στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες συνδυάζονται με τους beige τόνους δημιουργώντας ένα εφέ που θα λατρέψεις. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Giannetos (@dimitrishair)

Pink: Οι παστέλ αποχρώσεις και κυρίως το ροζ έχει την τιμητική του και ο αγαπημένος hairstylist των celebrities, Δημήτρης Γιαννέτος έχει δημιουργήσει τα πιο εντυπωσιακά. 

 

Read More

And More