Όλες οι λεπτομέρειες για την iconic αλογοουρά της Kim Kardashian στο Met Gala

H Kim Kardashian, για άλλη μια φορά κατάφερε να ρίξει το Instagram και να κάνει όλο τον πλανήτη να συζητά για εκείνη. Αυτή τη φορά, με αφορμή την εμφάνιση της στο Met Gala. Σε αντίθεση με προηγούμενες χρονιές αλλά και τα looks που επιλέγει συνήθως, δεν ήταν sexy ή προκλητική. Αντιθέτως. Φόρεσε μια μαύρη Balenciaga δημιουργία που κάλυπτε όλο της το σώμα ενώ φρόντισε να “κρύψει” και το πρόσωπο.  

@kimkardashian

Το μοναδικό σημείο που έμεινε σε κοινή θέα ήταν τα μαλλιά της αλλά όχι έτσι απλά. Ο προσωπικός της hairstylist Chris Appleton ήταν στο πλάι της έχοντας την τεράστια συλλογή από extension μαζί του ώστε να δημιουργήσει την iconic αλογοουρά της Kim που έφτανε σχεδόν τα 2 μέτρα. Και για να είμαι ακριβής ήταν 1,90! Τόσο ο Appleton όσο και ο make up artist Mario Dedivanovic φρόντισαν αν ανεβάσουν posts από την προετοιμασία του beauty look της Kim που έχει ήδη πάρει τη θέση του στα πιο εντυπωσιακά ever. 

@makeupbymario

O Mario δημιούργησε ένα υπέροχο smoky eye look σε γήινες αποχρώσεις αφού η Kim ήθελε άψογο μακιγιάζ ακόμη και στη συγκεκριμένη περίσταση. Τόνισε τα ζυγωματικά και άπλωσε στα χείλη το αγαπημένο της nude lip gloss. Και το αποκάλυψε σχολιάζοντας: “Πίσω από τη μάσκα”!

@chrisappleton

Και κάπως έτσι η Kim αποδεικνύει πως δεν είναι τυχαία μια από τις διασημότερες γυναίκες στον κόσμο. 

Read More

And More