Όλοι οι stylish τρόποι να φορέσεις τα μαντήλια στα μαλλιά φέτος το καλοκαίρι!

Μπορεί οι τάσεις να έρχονται και να παρέρχονται αλλά παραδοσιακά κάθε καλοκαίρι υπάρχει ένα hair trend στο οποίο επιστρέφουμε ξανά και ξανά! Ο λόγος για τα μαντήλια στα μαλλιά, το αξεσουάρ- συνώνυμο του καλοκαιριού που μπορείς να φορέσεις με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Παρακάτω σου έχουμε μερικούς από αυτούς! Πήγαινε, λοιπόν, στο συρτάρι σου, βρες εκείνο το ξεχασμένο μαντήλι και… κάνε του κεφαλιού σου!

@asos 

Αν έχεις σγουρά μαλλιά δεν θα χρειαστεί να κάνεις και πολλά! Δώσε όγκο στις ρίζες των μαλλιών σου με ένα dry shampoo και έπειτα πιάσε ένα κότσο στην κορυφή του κεφαλιού. Για να δημιουργήσεις ένα σταθερό ponytail που δεν θα… υποκύπτει στο βάρος των μαλλιών σου, πιάσε πρώτα με ένα λαστιχάκι και δέσε από πάνω ένα μαντήλι. 

@asos 

Μια άλλη εκδοχή του ponytail σε συνάρτηση με το μαντήλι είναι να πιάσεις την κοτσίδα σου σε όποιο ύψος θες και αφού βάλεις το μαντήλι να το δέσεις έναν φιόγκο. 

@freepeople 

Γι’ αυτό το hairlook θα χρειαστείς ένα λεπτό, μακρόστενο μαντήλι το οποίο θα περάσεις περιμετρικά του κεφαλιού και θα δέσεις προς τα πίσω, χαμηλά στον αυχένα. Ένα trick αν έχεις λεία μαλλιά είναι να ψεκάσεις προηγουμένως με dry shampoo για να παραμείνει το μαντήλι σταθερά στη θέση του. 

@freepeople 

Πιάσε τα μαλλιά σου έναν χαμηλό κότσο και πέρασε ένα μεγάλο μαντήλι στα μαλλιά σου. Tip: φρόντισε το μαντήλι να είναι να σε κοντινή απόχρωση με το outfit σου. Κι ένα δεύτερο tip: αν το outfit έχει prints βάλε μονόχρωμο μαντήλι και το αντίστροφο. 

@freepeople

Με ένα ψαλίδι κάνε πρόχειρα waves και ανακάλυψε με τα δάχτυλά σου. Έπειτα ξεχώρισε δύο μπροστινές τούφες για να δώσεις στιλ και αφού διπλώσεις το μαντήλι στη μέση πιάσε το μαντήλι κόμπο στο πίσω μέρος. 

@freepeople 

Αυτός ο τρόπος να φοράς το μαντήλι στα μαλλιά σου έχει επανέλθει πιο δυναμικά από κάθε άλλον! Κερδίζεις πόντους στιλ και αν το μαντήλι σου είναι μεταξωτό κερδίσεις και σε δροσιά. 

@freepeople 

Στριφογύρισε ένα μαντήλι και πέρασε το με τον πιο απλό τρόπο στα μαλλιά σου. Αυτό είναι ένα πολύ ωραίο look που μπορείς να κάνεις και μετά την παραλία. 

@gettyimages

Η καλοκαιρινή πλεξίδα στα μαλλιά γίνεται με ένα μαντήλι να περνάει μέσα από αυτά. Χώρισε τα μαλλιά σου σε δύο μέρη και χρησιμοποίησε το μαντήλι ως τρίτη τούφα για να κάνεις την πλεξίδα σου. 

@gettyimages

Ένας από τους πιο αγαπημένους μας και chic τρόπους να βάλεις μαντήλι στα μαλλιά σου είναι και αυτός εδώ! Πιάσε ένα top knot και έπειτα φέρε ένα μαντήλι από την πίσω μεριά προς τα μπροστά δένοντάς τον κόμπο. Το μόνο για το οποίο πρέπει να φροντίσεις είναι αυτό το μαντήλι να μην είναι πολύ μακρύ έτσι ώστε ο όγκος να είναι ελεγχόμενος. 

@gettyimages

Δεν χρειάζεσαι και πολλά! Ένα μαντήλι, ένα κραγιόν που θα δανείζεται την απόχρωσή του από το μαντήλι σου και είσαι πανέτοιμη και super stylish. 

@gettyimages

Κανένας πιο stylish τρόπος να αναδείξεις το bob σου από ένα μαντήλι που θα φορέσεις κατ’ αυτόν τον τρόπο! Σέταρέ το και με ένα ζευγάρι μεγάλα χρυσά σκουλαρίκια και είσαι πανέτοιμη. 

@gettyimages

Πάρε ένα πολύ μεγάλο μαντήλι ώστε να καλύπτεις όλη την επιφάνεια του κεφαλιού και σταθεροποίησέ το στο πίσω μέρος, χαμηλά στον αυχένα, όπως βλέπεις εδώ χρησιμοποιώντας ένα λάστιχο μαλλιών. 

@gettyimages

Αν πιστεύεις ότι δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα με το καρέ η παραπάνω φωτογραφία είναι η απόδειξη! 

@zara

Αν έχεις σγουρά μαλλιά δεν χρειάζεται να τα ισιώσεις πρώτα! Απλώς φόρεσε ένα μαντήλι στα μαλλιά σου όπως βλέπεις εδώ και απογείωσε ακόμη και το πιο basic σύνολο. 

Read More

And More