Ορός μαλλιών: To προϊόν που χαρίζει έξτρα ενυδάτωση και θρέψη στα ταλαιπωρημένα μαλλιά

Τα μαλλιά ιδιαίτερα το καλοκαίρι που ταλαιπωρούνται από τον ήλιο, τη θάλασσα και το νερό της πισίνας χρειάζονται εξαιρετική φροντίδα ώστε να αποφύγεις την έντονη ξηρότητα, τη θαμπάδα και το σπάσιμο. Αυτό σημαίνει αρχικά ότι επιβάλλεται όταν βρίσκεσαι στην παραλία να φοράς καπέλο ή ένα μαντήλι που καλύπτει όλη την επιφάνεια. Παράλληλα είναι απαραίτητο να τους προσφέρεις πλούσια ενυδάτωση σε κάθε λούσιμο χρησιμοποιώντας προϊόντα περιποίησης aka σαμπουάν, μάσκα και κοντίσιονερ με την κατάλληλη σύνθεση. 

Υπάρχει όμως και ένα ακόμη μικρό μυστικό των experts που θα σε σώσει. Πρόκειται για τον ορό ενυδάτωσης. Μερικές μόνο σταγόνες είναι αρκετές για να χαρίσουν στην τρίχα πλούσια ενυδάτωση, θρέψη, λάμψη και απαλότητα. Μπορείς να τον απλώνεις σε νωπά ή στεγνά μαλλιά πρωί και βράδυ. Επίσης λειτουργεί και ως θεραπεία που σημαίνει ότι εφαρμόζεις στις εύθραυστες άκρες το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο και τον αφήνει να δράσει. 

Κι αν είσαι έτοιμη να φύγεις για διακοπές ένα hair serum πρέπει να πάρει την πρώτη θέση στο νεσεσέρ σου. Δες στις συνέχεις τα πέντε αγαπημένα μου. 

Kerastase Sérum Universel Chronologiste: Αναζωογονητικός ορός που χαρίζει πλούσια ενυδάτωση στα μαλλιά και το τριχωτό. Παράλληλα ελέγχει το φριζάρισμα προσφέροντας υπέροχη λάμψη. Προλαμβάνει την εναπόθεση ρύπων ενώ χάρη στην τεχνολογία μικροενθυλάκωσης σε βιομιμητικές πέρλες χαβιαριού, Universel αιχμαλωτίζει όλη τη δύναμη του Υαλουρονικού Οξέος,
του Abyssine και της Βιταμίνης E αφήνοντας το εμβληματικό άρωμα της σειράς Chronologiste, με νότες από tea rose, ανάλαφρα ξύλα και μόσχων.

L’ Oreal Professionnel Tecni Art Liss Control Plus Όρος για Ενισχυμένη Λείανση: Προϊόν κατάλληλο για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Με έλαιο από φύτρα σιταριού που χαρίζει πλούσια και άμεση ενυδάτωση και φυσική λάμψη. Μειώνει το σπάσιμο και προλαμβάνει την ψαλίδα ενώ κάνει τα μαλλιά ευκολοχτένιστα χωρίς να τα βαραίνει. 

Aveda Botanical Strenghthening Overnight Serum: Χαρίζει βαθιά επανόρθωση στην τρίχα κατά τη διάρκεια της νύχτας ενώ παράλληλα θρέφει, προστατεύει και δυναμώνει ενισχύοντας τον φλοιό της. Η δράση του οφείλεται στο Φυτικό μόριο που δημιουργεί νέους δεσμούς υδρογόνου βαθιά στον πυρήνα της τρίχας, το Θρεπτικό macro green μίγμα από πιστοποιημένα βιολογικό έλαιο αβοκάντο, πράσινο τσάι και sacha inchi που λειαίνει και το έλαιο Nangai που μειώνει την ψαλίδα. 

The Ordinary Multi-Peptide Serum for Hair Density: Μια συμπυκνωμένη σύνθεση ειδικά που ενισχύει την τρίχα και χαρίζει υγιή όψη. Τα μαλλιά γίνονται πιο πυκνά και πλούσια χωρίς να βαρούν μιας και πρόκειται για ένα ανάλαφρο προϊόν με μαλακτική βάση για αποτελεσματική διείσδυση.

L’ Oreal Paris Elvive Hydra Hyaluronix Serum: Ορός εμπλουτισμένος με υαλουρονικό οξύ που αναπληρώνει την υγρασία αυξάνοντας τη διάμετρο της τρίχας. Εφαρμόζεται καθημερινά σε νωπά ή στεγνά μαλλιά για να χαρίσεις έξτρα όγκο και ενυδάτωση που διαρκεί για περισσότερο από 72 ώρες. 

 

 

Read More

And More