Πλεξούδες: Boho, baby ή κλασικές είναι όλες τους το μεγαλύτερο trend της σεζόν

Και ξαφνικά στα μέσα της άνοιξης έρχεται μια τάση στα μαλλιά να κάνει θραύση. Το είχα υποπτευθεί μιας και οι celebrities έκαναν την εμφάνιση τους στο κόκκινο χαλί με τα μαλλιά τους πλεγμένα και στη συνέχεια διασκέδασαν στο Coachella Music Festival υιοθετώντας boho baby braids. Κι έτσι απλά ένα νέο trend έκανε την εμφάνιση του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το δεις παντού τους επόμενους μήνες. Από τις βραδινές εξόδους μέχρι την παραλία. Και σε όλες τις εκδοχές. Πρόκειται άλλωστε για το πιο απλό χτένισμα που μπορείς να πετύχεις μόνη στο σπίτι αλλά κι εκείνο που θα σε σώσει τις μέρες που δεν ξέρεις πως να τιθασεύσεις τα μαλλιά σου και δεν προλαβαίνεις να κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου. 

Εκείνο που πρέπει να προσέξεις είναι τα μαλλιά σου να είναι λεία και λαμπερά ώστε να αναδειχθεί το braid look με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κι αν πιστεύεις πως πρέπει να έχεις τα πολύ μακριά μαλλιά της Kim Kardashian για να αποκτήσεις την τέλεια πλεξούδα κάνεις λάθος. Μπορείς ακόμη κι αν είναι μεσαίου μήκους. Αρκεί να δεις πως ακριβώς το κάνουν celebrities και it girls. 

Όπως για παράδειγμα η Hailey Bieber που αγαπάει πολύ τις πλεξούδες. Τόσο που σε όλες τις τελευταίες της εμφανίσεις είχε και ένα διαφορετικό hair style με τον ίδιο παρανομαστή. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bryce Scarlett (@brycescarlett)

Στα Oscars υιοθέτησε την ωραιότερη boho πλεξούδα που έχεις δει τελευταία. Με χωρίστρα στη μέση, μερικές τούφες να ακουμπούν ανάλαφρα στο πρόσωπο και μια υπέροχη λάμψη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Λίγες ημέρες μετά βρέθηκε στο Coachella όπου εμφανίστηκε με τις τέλειες boho baby braids διάσπαρτες τη μία βραδιά και με μια ψηλή και σφιχτή πλεξούδα τη δεύτερη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Ήταν μάλιστα matchy με την κολλητή της φίλη Kendall Jenner η οποία προτίμησε επίσης τις baby braids αλλά στην απλή τους εκδοχή που σημαίνει πως δημιούργησε δύο μόνο λεπτές πλεξούδες στις μπροστινές της τούφες. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa❤️ (@hoskelsa)

H Elsa Hosk στόλισε τις πλεξούδες της με ροζ κορδόνι χαρίζοντας ένα απίθανο twist στο απλό, κατά τ’ άλλα χτένισμα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Η Kim Kardashian, από την άλλη, είναι μία από τις celebrities που αγαπούν πολύ τις πλεξούδες, χρόνια τώρα. Την έχουμε δει στο κόκκινο χαλί με πολύ μακριά και sleek, στο μπάνιο της χωρίς ίχνος μακιγιάζ με κοριτσίστικες και χαμηλές πλεξούδες στο πλάι.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Ο προσωπικός της hairstylist Chris Appleton γνωρίζει την αδυναμία της και αυτός είναι ο λόγος που έχει πάντα μαζί του μερικές μιας και πρόκειται για extensions. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη justine marjan (@justinemarjan)

Κι αν θέλεις να υποδεχτείς το Μάιο αλλά και το καλοκαίρι που πλησιάζει με hippy διάθεση η celebrity hairstylist Justine Marjan δημιούργησε τα ωραιότερα boho braid looks. Μικροσκοπικές πεταλούδες, λουλούδια και πολύχρωμα pins χάρισαν στα looks την απόλυτη ανοιξιάτικη πινελιά.  

 

 

Read More

And More