Ποια απόχρωση του ξανθού είναι η πιο hot ΤΩΡΑ!

Οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές! Αν και το συγκεκριμένο ρητό δεν με συμφέρει, ίσως και να συμβαίνει έως έναν βαθμό. Και τώρα ακολουθεί ερώτηση- παγίδα: ναι, αλλά ποια απόχρωση ξανθού προτιμούν; Είναι σίγουρο ότι ο μεγάλος χρωματικός νικητής της νέας σεζόν είναι το φλογερό κόκκινο (δες εδώ γιατί). Παρόλα αυτά, μετά από ένα πρόχειρο gallop με φίλες, κατέληξα στο “going blond there is no way back“- παράφραση γνωστής ρήσης. Γι’ αυτό και αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο σε όλες τις αμετανόητες sexy ξανθιές που δεν μπορούν να αποχωριστούν το χρώμα των μαλλιών τους. Για να διατηρήσουν, όμως, το sex appeal τους και να είναι και in fashion οφείλουν να γνωρίζουν πως το νέο ξανθό είναι το 70’s ξανθό! Στο speed dial του κινητού μου υπάρχει πάντα ο Νικόλας Βιλλιώτης, official hair stylist της Garnier Fructis, για όλες τις… ανατριχιαστικές (κυριολεκτώ!) λεπτομέρειες!

Το νέο ξανθό: σε ποιες πασαρέλες το είδαμε!

Πολλές ήταν οι πασαρέλες που φιλοξένησαν το νέο ξανθό, ωστόσο οι πιο χαρακτηριστικοί οίκοι που το ανέδειξαν ήταν οι Dior, Etro, Balmain, Alberta Ferretti, Derek Lam και John Richmond.

Διάσημες που υποστηρίζουν το νέο ξανθό με 70’s επιρροές και τι μας λέει ο Νικόλας Βιλλιώτης

“Το νέο ξανθό έχει καταβολές από την δεκαετία του 70, γίνεται ψυχρό και θυμίζει στάρλετ εκείνης της εποχής. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της τέλειας απόχρωσης του νέου ξανθού είναι αυτό της Mia Farrow”, μας λέει ο Νικόλας Βιλλιώτης και συνέχιζει: “Για να καταφέρεις να πετύχεις αυτά τα φυσικά ξανθά του μπεζ και της άμμου ακόμα και στα καστανά μαλλιά καλό είναι να κάνεις πρώτα πολλές, πολλές ανταύγειες που σημαίνει ότι αποχρωματίζεις λίγο τα μαλλιά και στην συνέχεια περνάς το χρώμα της αρεσκείας σου από πάνω. Με τον τρόπο αυτό δεν ταλαιπωρείς κιόλας τα μαλλιά πολύ και βλέπεις πιο καθαρά αυτές τις ψυχρές αποχρώσεις”.

Σε ποιες όμως επιδερμίδες ταιριάζει το συγκεκριμένο χρώμα; Μπορούν να το επιλέξουν όλες ή μήπως υπάρχουν κάποια dont’s που θα σε βάλουν σε δεύτερες σκέψεις πριν το κάνεις; “Ταιριάζει απόλυτα σε λευκές επιδερμίδες. Μια γυναίκα, όμως, που θα επιλέξει το συγκεκριμένο χρώμα αφού έχει κάνει ηλιοθεραπεία και έχει μαυρίσει θα αδικηθεί πολύ. Αυτές οι γυναίκες με αυτά τα χρώματα καλό είναι να προτιμήσουν τις θερμές αποχρώσεις”, συμβουλεύει ο αγαπημένος μας αλλά και πολλών διάσημων ελληνίδων, Νικόλας Βιλλιώτης.

Ηοw to για να διατηρήσεις το χρώμα: “Οι ανταύγειες και το χρωμογαλάκτωμα που περνάς από πάνω μετά σου αποδίδει το ιδανικό χρώμα και διατηρείται τέλειο αν το επαναλαμβάνεις ανά δύο μήνες. Βέβαια, η ρίζα πρέπει να μένει λίγο (είναι πάντα sexy!). Από εκεί και πέρα, πρέπει να περιποιούμαστε τα μαλλιά μας με εντατικές μάσκες πολλές φορές την εβδομάδα ή ακόμη και σε κάθε λούσιμο”, είναι η συμβουλή που δίνει ο Νικόλας Βιλλιώτης.

Και μια μυστική συμβουλή από το TLIFE: Στο κομμωτήριο θα βρεις το Silver Shampoo (ζήτησέ το έτσι). Πρόκειται για ένα μπλε σαμπουάν που εξουδετερώνει την “κιτρινίλα” των ξανθών μαλλιών και σου δίνει αυτό το 70’s αποτέλεσμα που είναι τώρα in fashion!

Read More

And More