Ποιες stars του Χόλιγουντ έχουν αντιγράψει το χτένισμα της Thatcher; Ναι, δεν είναι αστείο!

Όλες αυτές τις μέρες ο τύπος έχει αφιερώσει σελίδες ολόκληρες στον θάνατο της Margaret Thatcher. Και οι beauty editors άλλες τόσες! Ναι, τα βρετανικά περιοδικά και site μόδας και ομορφιάς είχαν πολύ υλικό από εκείνη! Καταρχήν, τα μαλλιά της: η Margaret Thatcher είναι αυτή που καθιέρωσε το bouffant χτένισμα, εκείνο με τον έντονο όγκο στην κορυφή. Γιατί μπορει μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια να άλλαξε χρώμα (από ξανθιά, καστανή και το αντίθετο) και ελάχιστα το μήκος, αλλά το χτένισμά της ήταν πάντα ίδιο: με πολλές στρώσεις λακ Elnett!

Και φυσικά, δεν άφησε τίποτα στην τύχη. Ούτε τρίχα να πετάει! Μέσα σε όλα που διάβασα για εκείνη αυτές τις μέρες είναι ότι το 1978 σε ένα ταξίδι της στο Ιράν ζήτησε να της βρουν έναν καλό ιρανό κομμωτή που να ξέρει να δουλεύει σωστά τα ρόλεϊ. #True Story!

Και όπως είπε ο Richard Ward στο βρετανικό Elle (hair stylist που είχε γνωρίσει την Margaret Thatcher και είχε επιμεληθεί τα μαλλιά της) “Είτε συμφωνείς με τις πολιτικές ιδέες που είχε, είτε όχι, όταν σκέφτεσαι αυτή την γυναίκα, την σκέφτεσαι να έχει κάθε τρίχα στην θέση της!”.

Και υπήρξαν πολλές που αντέγραψαν το look της! Και ονόματα που δεν θα πιστεύεις! Κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo και δες ποιες είναι!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164