Πώς να αποκτήσεις τους sexy κυματισμούς της Gisele με το θρυλικό λάδι Kéraste Elixir Ultime! Από τον Στέλιο Βασιλειάδη, hair stylist των Mod’s Hair!

Αν έπρεπε να σκεφτείς ένα χτένισμα το οποίο α) να είναι sexy β) να κάνει τα μαλλιά μας να δείχνουν υγιή και γ) να είναι updated, δηλαδή ακριβώς μέσα στις τάσεις που παίζουν ΤΩΡΑ ποιο θα ήταν; Υπάρχει μια και μόνη απάντηση: είναι οι sexy κυματισμοί της Gisele (διαφωνεί καμία;) και σε αυτό το post σου έχουμε τέλεια νέα!

Ο Στέλιος Βασιλειάδης, hair stylist των Mod’s hair δημιούργησε αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα στα μαλλιά της Cindy (ή Cindorella, αν προτιμάς!) χρησιμοποιώντας το μαγικό ελιξήριο μαλλιών, Elixir Ultime από την Kérastase! Το αποτέλεσμα, εκθαμβωτικό. Θα το ανακαλύψεις μόνη σου και σε αυτό το βίντεο (ΕΔΩ ΘΑ ΜΠΕΙ LINK ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟY VIDEO!!!). Εν τω μεταξύ, είπα να κλέψω μερικές υπέροχες συμβουλές από εκείνον για τέλειο styling στα μαλλιά, έτσι ώστε να… εξωτερικεύσουμε όλες την Gisele που κρύβουμε μέσα μας! Αλήθεια!

-Ποια είναι η αγαπημένη σου τάση στα χτενίσματα για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι;
Γενικότερα τον τελευταίο καιρό είναι πολύ τάση τα πιο φυσικά μαλλιά, τα πιο φυσικά αποτελέσματα και στο χρώμα και στο χτένισμα. Δεν θέλουμε στιλιζαρισμένα μαλλιά! Για παράδειγμα, τα μαλλιά που είναι φυσικά σγουρά μπορούμε να τα περιποιηθούμε με το λάδι Elixir Ultime και να δουλέψουμε πάνω στο φυσικό μας. Το ίδιο ισχύει και για τα σπαστά και τα ίσια. Όσον αφορά μια επίσημη έξοδο μπορούμε να κάνουμε στα μαλλιά μας ένα μη στιλιζαρισμένο πιάσιμο, κάτι φυσικό ή ακόμα και ρομαντικό.
-Στην Cindorella δημιούργησες ένα υπέροχο χτένισμα με κυματισμούς. Πώς μπορούμε να το πετύχουμε μόνες μας; Πράγματι, το συγκεκριμένο χτένισμα είναι πολύ ωραίο. Τα τελευταία χρόνια το ελαφρύ σπάσιμο στα μαλλιά είναι μεγάλη τάση. Το έχουμε δει πολύ στα περιοδικά αλλά και σε καθημερινές γυναίκες και μπορεί να φορεθεί ακόμη και με φόρμα. Δεν είναι υποχρεωτικό να το συνδυάσεις με ένα μακρύ φόρεμα σε μια βραδινή έξοδο.

Η τεχνική για να πετύχετε και μόνες σας αυτό το χτένισμα είναι συγκεκριμένη και φυσικά θα χρειαστείτε το αγαπημένο έλαιο Elixir Ultime της Kérastase:
1. Αφού λουστείτε απλώστε στα μαλλιά σας το Elixir Ultime σε μήκη και άκρες και χτενίστε.

2. Στεγνώστε τα μαλλιά σας χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας.

3. Ξεχωρίστε τούφες και τυλίξτε τις είτε γύρω από ένα ψαλίδι είτε γύρω από μια πρέσα ισιώματος. Η δεύτερη απαιτεί μεγαλύτερη τεχνική. Όσο πιο χοντρό σίδερο χρησιμοποιήσετε τόσο πιο ελαφριές μπούκλες θα πετύχετε. Επίσης, παίζει ρόλο πόσο χοντρές ή λεπτές τούφες θα πάρετε. Αν, για παράδειγμα, πάρετε πιο λεπτές τούφες οι μπούκλες θα είναι πιο “σφιχτές”. Αντίθετα, αν πάρετε πιο χοντρές οι τούφες θα είναι πιο χαλαρές.

4. Αφού ολοκληρώσετε και πριν “ανοίξετε” τα μαλλιά, βαλ’τε στα χέρια σας Elixir Ultime και τυλίξτε με το δάχτυλό σας μερικές μπούκλες που έχετε δημιουργήσει, πιέζοντας ελαφρά.

5. Ανοίξτε με τα δάχτυλά σας. Το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό!

Περισσότερες πληροφορίες για τα κομμωτήρια Mod’s hair μπορείς να βρεις εδώ

Μπες τώρα στο fanpage της Kérastase στο facebook και λάβε μέρος στον διαγωνισμό για να διεκδικήσεις την σειρά Elixir Ultime για έναν χρόνο!

Read More

And More