Πώς να αποκτήσεις βήμα- βήμα sexy μπούκλες με το θρυλικό λάδι Kérastase Elixir Ultime!

Είναι το χτένισμα που θέλει κάθε γυναίκα και ένα από τα μεγαλύτερα trends! Ταιριάζει σε όλες, συνδυάζεται με κάθε dress code και είναι το hair look που θα εξωτερικεύσει το sex apeal μας! Ο λόγος για τους sexy κυματισμούς που μας θυμίζουν την Gisele. Σου φαίνεται ακατόρθωτο να το πετύχεις μόνη σου; Όχι! Αρκεί να ακολουθήσεις τα βήματα που μας δείχνει παρακάτω ο Στέλιος Βασιλειάδης, hair stylist των mod’s hair, και να χρησιμοποιήσεις το θρυλικό λάδι για τα μαλλιά, Elixir Ultime της Kérastase!

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/APRIL/26_4/s2.jpg
1. Αφού λουστείς με το σαμπουάν και την μάσκα Elixir Ultime, χτένισε τα μαλλιά σου.

2. Άπλωσε στα χέρια σου δύο- τρεις σταγόνες από το θρυλικό λάδι Elixir Ultime.

3. Πέρασε το λάδι σε μήκη και άκρες για να πειθαρχήσεις τις μπούκλες σου και να αποκτήσουν λάμψη.

4. Στέγνωσε τα μαλλιά σου με το σεσουάρ, χρησιμοποιώντας τα χέρια σου.

5. Ξεχώρισε χοντρές τούφες και τύλιξε την καθεμία γύρω από μια πρέσα ή σίδερο, ανάλογα με το τι διαθέτεις σπίτι σου.

6. Συνέχισε κατά τον ίδιο τρόπο σε όλο το μήκος ακολουθώντας πάντα την ίδια φορά. Ανάλογα το αποτέλεσμα που θες να δώσεις στην μπούκλα σου, πρέπει να επιλέξεις και το αντίστοιχο σίδερο. Για πιο έντονες και σφιχτές μπούκλες χρησιμοποίησε ένα μικρό σίδερο. Αν θέλεις πιο χαλαρές, προτίμησε ένα μεγαλύτερο.

7. Αφού ολοκληρώσεις με την πρέσα, άπλωσε στα χέρια σου μια- δύο σταγόνες από το θρυλικό λάδι Elixir Ultime.

8. Τύλιξε το δάχτυλό σου γύρω από την μπούκλα, πίεσε ελαφρώς και άφησε. Καν’το σε κάποιες μπούκλες για να ενισχύσεις το φορμάρισμά τους.

9. Το χτένισμα ολοκληρώθηκε! Με το θρυλικό λάδι Elixir Ultime της Kérastase τα μαλλιά μας έχουν το τέλειο χτένισμα και το σημαντικότερο, είναι λεία και υγιή και οι μπούκλες σαγηνευτικές! Δοκίμασέ το!

Περισσότερες πληροφορίες για τα κομμωτήρια Mod’s hair μπορείς να βρεις εδώ

Μπες τώρα στο fanpage της Kérastase στο facebook και λάβε μέρος στον διαγωνισμό για να διεκδικήσεις την σειρά Elixir Ultime για έναν χρόνο!

Read More

And More