Πώς να ισιώσεις τα μαλλιά σου στον μισό χρόνο!

Οι μισές φίλες μου έχουν σγουρά μαλλιά, οι άλλες μισές σπαστά και κάπου ανάμεσα εγώ που λούζομαι και φεύγω (αν με ρωτούσες θα ήθελα να μην είναι τόσο ίσια). Στις μεταξύ μας συζητήσεις, λοιπόν, πολλές φορές τις έχω ακούσει να δυσανασχετούν για την σχεδόν καθημερινή τους μάχη με το πιστολάκι.

Το ιδανικό τους; Να πηγαίνουν στο κομμωτήριο τρεις φορές την εβδομάδα για ένα επαγγελματικό ίσιωμα. Φυσικά, και δεν θα διέθεταν το κόστος του ισιώματος επί τρία για να αγγίξουν το ιδανικό (δεν θα το έκαναν έτσι κι αλλιώς και εκτός κρίσης!).

Κι όμως, υπάρχει λύση! Αν κι εσύ είσαι μια από αυτές, απλώς μετά το λούσιμο χρησιμοποίησε στα νωπά μαλλιά σου μια leave in κρέμα μαλλιών ή ένα serum όπως το Original Formula του John Frieda που μειώνει και το φριζάρισμα. Άπλωσε ελάχιστη ποσότητα στα μαλλιά σου αποφεύγοντας τις ρίζες ώστε να μην προκαλέσεις λιπαρότητα κι έπειτα ίσιωσε με μια στρογγυλή βούρτσα και σεσουάρ. Απόφυγε την καθημερινή χρήση της πρέσας. Έρχεται σε απευθείας επαφή με την τρίχα και σε βάθος χρόνου προκαλεί μεγάλη αφυδάτωση.

Read More

And More