Πώς να κάνεις ένα sexy 60’s κότσο που θυμίζει Bardot!

Bombshell, bouffant, big hair, 60’s κότσοι… Το συγκεκριμένο χτένισμα έχει πολλές και διαφορετικές ονομασίες. Αλλά μην μένεις σε αυτό (εξάλλου, στο beauty λατρεύουμε περρισότερο την πράξη παρά την θεωρία). Το ζητούμενο είναι ότι αν αποφασίσεις να κάνεις αυτό το χτένισμα, το αποτέλεσμα θα είναι ultra sexy αλλά και πολύ, πολύ chic! Φέρε στο νου σου την Bardot…

Τα ρετρό χτενίσματα επέστρεψαν φέτος δυναμικά στην πασαρέλα. Από τον Jil Sander μέχρι τον Fendi και τον Jean Paul Gaultier όλοι τους ανέδειξαν τους big κότσους με 60’s αναφορές! Πάρε μια ιδέα εδώ

Fendi, Gaultier και Ruffian είναι μερικοί μόνο από τους οίκους που επέλεξαν το 60’s χτένισμα να “περπατήσει” στο catwalk. Μάλιστα, ο Jean Paul παρήγγειλε για τα μοντέλα του τις ίδιες περούκες σε γκρι απόχρωση θέλοντας έτσι να αποδώσει τον κομψό χαρακτήρα μιας 60χρονης γυναίκας.

Από το catwalk στο κόκκινο χαλί…

Μερικές από τις διάσημες πρώτης γραμμής που έχουν επιλέξει τον bombshell κότσο για τις επίσημες εμφανίσεις τους είναι η Penelope Cruz, η Jennifer Lopez και η Scarlett Johannson. Βεβαίως, δεν είναι οι μόνες. Η λίστα με τις stars και τους σχεδιαστές που αγαπούν αυτό το χτένισμα είναι ατελείωτη!

How to: πώς να κάνεις μόνη σου αυτό το χτένισμα!

Στο είπαμε: στο TLIFE μας αρέσει η πρακτική εξάσκηση! Εξάλλου, τι νόημα θα είχε να σου δείχναμε ένα look για το οποίο εσύ μετά θα έπρεπε να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο; Δεν χρειάζεται! Για να δεις πώς να κάνεις αυτό το look κάνε κλικ εδώ και ακολούθησε προσεκτικά τα βήματα. Ειδικά, αν απόψε ετοιμάζεσαι για έξοδο, στο συστήνω α-νε-πι-φυ-λα-κτα!

Read More

And More