Πώς να κάνεις ένα vague χτένισμα με Kérastase Elixir Ultime!

Θέλεις ένα πραγματικά fashionable αλλά και chic χτένισμα; Το ΄χουμε! Φέτος, περισσότερο ίσως από κάθε άλλη σεζόν, τα catwalks πλημμύρισαν με vague μαλλιά. Υπέροχες σκάλες, είτε πιασμένες σε χαμηλό σινιόν είτε όχι, δημιουργούν ένα πολύ θηλυκό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, το vague είναι το χτένισμα που αγάπησαν οι stars στο πέρασμα των δεκαετιών με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της Rita Hayworth. Πόσο εύκολο είναι, όμως, να το κάνεις στην πράξη; Πολύ, είναι η απάντηση αν α) έχεις το κατάλληλο προϊόν και β) την σωστή καθοδήγηση!

Λίγες μόλις μέρες πριν περάσαμε πολλές δημιουργικές ώρες στο κομμωτήριο Niko & Niko, όπου ο hair stylist των stars, Νίκος Αλεξίου (κάνε Like στο fanpage του στο Facebook και δες ποιοι διάσημοι “ορκίζονται” στο όνομά του!) μας μύησε μεταξύ άλλων στην τέχνη του vague χτενίσματος.

Μεγάλος πρωταγωνιστής, πέρα από την γυναικεία ομορφιά και τα λαμπερά μαλλιά, ήταν το Kérastase Elixir Ultime! Ναι, είναι το τέλειο beauty gadget και για το styling (τι άλλο κάνει; Οι… αμέτρητες απαντήσεις εδώ!)

Από τα catwalks στην καθημερινότητα

Οι πιο κορυφαίοι οίκοι στις μητροπόλεις τις μόδας ανέδειξαν το vague ως το πιο hot χτένισμα της σεζόν. Να μιλήσω με ονόματα και οίκους; Ευχαρίστως! Από αριστερά: Anteprima, Anna Sui Zac Posen και Prada.

Κάνε κλικ εδώ και δες πώς μπορείς να πετύχεις μόνη σου ένα ενημερωμένο vague χτένισμα με Kérastase Elixir Ultime!

Mην ξεχνάς: Τύπωσε εδώ την κάρτα Elixir Ultime και απόκτησε το μοναδικό ελιξήριο για τα μαλλιά με κέρδος 20%!

Read More

And More