Πώς να κάνεις με μια τρέσα των €10 το χτένισμα που φορέθηκε περισσότερο στις Κάννες!

Ένα κόκκινο χαλί, μια πασαρέλα κι εσύ! Τι κοινό υπάρχει ανάμεσά σας; Το ίδιο hair styling! Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή: καθημερινά κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη και βλέπεις την ίδια ακριβώς εικόνα. Guess what! Δεν είναι τόσο δύσκολο να αλλάξεις, να ανανεωθείς και, γιατί, όχι να αποκτήσεις κι εσύ ένα hair styling που “περπάτησε” στο κόκκινο χαλί! Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μια τρέσα (όχι, δεν θα σου κοστίσει περισσότερο από μερικά ευρώ και ναι, μπορείς να την βρεις στα περισσότερα καταστήματα καλλυντικών) και τις συμβουλές της hair stylist που επιστρατεύσαμε για σένα!

Πριν, όμως, από αυτό πάρε παρακάτω μια γεύση από όλες εκείνες που επέλεξαν αυτό το σχεδόν “βουκολικό” στιλ μαλλιών. Προτιμώ να το λέω απλώς ρομαντικό, αν και η πραγματικότητα είναι ότι θυμίζει εξοχή.

Η Bryce Dallas Howard ήταν η πρώτη που περπάτησε στο κόκκινο χαλί που στρώθηκε για το φεστιβάλ των Καννών με αυτό το hair styling. Αν κι εδώ, το στεφάνι δεν είναι περιμετρικά του κεφαλιού αλλά ξεκινάει από την χωρίστρα για να καταλήξει στο σινιόν της. Must! Must! Must! Ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια. Μην γελιέσαι! Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία. Εδώ θα βρεις μερικές πολύ έξυπνες αγορές (τα λατρεύω όλα!).

Αμέσως μετά ακολούθησε η Kristen Dunst. Πλεξίδα στεφάνι γύρω από τα μαλλιά, η οποία ωστόσο είναι αρκετά τοποθετημένη προς τα πίσω.

Στον Emanuel Ungaro η πλεξίδα στεφάνι γίνεται πάνω σε ένα sleek σινιόν με χωρίστρα στη μέση (μου θυμίζει ηρωίδα από πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά που μόλις τέλειωσε!).

Για να κάνεις την δική σου πλεξίδα- στεφάνι κάνε κλικ εδώ και δες όλα τα βήματα step by step! Το μόνο που πρέπει να διαθέτεις είναι μια οικονομική τρέσα!

Read More

And More