Πώς να κάνεις τα μαλλιά του fashion show της Victoria Beckham!

Αυτή την εβδομάδα η Νέα Υόρκη ζει σε ρυθμούς μόδας αφού παρουσιάζονται fashion shows για τον ερχόμενο χειμώνα. Και μπορεί εδώ τα πράγματα να είναι εντελώς διαφορετικά, αλλά έχουμε πάντα την ευκαιρία να μπούμε backstage και να δούμε όμορφες εικόνες. Ας ξεκινήσουμε με όμορφα μαλλιά! Τα πιο sleek, υγιή και στιλπνά μαλλιά τα εντόπισα στο fashion show της Victoria Beckham.

Για δες!

Το hair stylist έγινε με προϊόντα Redken (έρχεται σύντομα θεραπεία από την Redken που θα σου αρέσει πολύ, όσο άρεσε σε εμένα!) με επικεφαλής τον Guido, Redken Creative Consultant.

Τι είπε ο Guido για το hair look
“Πρόκειται για ένα πολύ απλό στιλ μαλλιών το οποίο έγινε πολύ glamorous όταν συνδυάστηκε με τα sexy ρούχα της Victoria Beckham. Θέλαμε να πετύχουμε τα απόλυτα ίσια και λαμπερά μαλλιά. Τα μαλλιά στην Νέα Υόρκη αντικατοπτρίζουν πάντα αυτό που μου αρέσει να αποκαλώ αμερικάνικο μινιμαλισμό. Τα στιλ, όπως αυτά εδώ, δεν είναι πολύπλοκα συνήθως, αλλά αντικατοπτρίζουν μια απλή ομορφιά που λειτουργεί τέλεια εδώ!”.

Πώς να πετύχεις αυτό το χτένισμα
1.
Χτένισε τα μαλλιά σου ώστε να γίνουν απόλυτα ίσια και να ξεμπερδέψουν, άπλωσε το προϊόν της Redken satinwear 02 και στέγνωσε με σεσουάρ.
2. Κάνε μια έντονη χωρίστρα στο πλάι και ίσιωσε με ένα σίδερο μέχρι να πετύχεις το απόλυτο ίσιο!
3. Άπλωσε μια γενναιόδωρη ποσότητα shine flash 02 για ένα glossy αποτέλεσμα και πέρασε τα μαλλιά σου πίσω από αυτιά.
4. Άπλωσε ελάχιστο hardwear 16 gel μόνο στην μπροστινή φράντζα για να εξασφαλίσεις ένα extra wet look.

Read More

And More