Πώς να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου γρήγορα, εύκολα κι επιτυχημένα

Αυτοπεποίθηση. Το παν! Το να πιστεύεις στην αξία σου και στις ικανότητές σου, το να αγαπάς τον εαυτό σου είναι το μεγαλύτερο εφόδιο που κάθε σύγχρονη γυναίκα πρέπει να έχει. Να πατάς γερά στα πόδια σου, γιατί μπορείς. Να νιώθεις υπέροχη, γιατί είσαι. Και να μην πτοείσαι! Γιατί έχεις εσένα… τον ισχυρότερο σύμμαχό σου!

Κι αν κάποιες στιγμές νιώθεις λίγο να χάνεσαι στην καθημερινότητα και στις δυσκολίες της, μην ανησυχείς. Υπάρχουν απολαυστικοί τρόποι, που εύκολα και γρήγορα, θα ακονίσουν την αυτοπεποίθησή σου, θα τονώσουν την ψυχολογία σου και θα κλείσεις ξανά συνωμοτικά το μάτι στην γυναικεία υπερδύναμή σου.

Για πάμε να δούμε μερικούς…
1.Χαμογέλασε. Στον καθρέφτη σου. Πέρασε δυο στρώσεις μάσκαρα, το αγαπημένο σου κραγιόν και χαμογέλασε. Κοίταξε στα μάτια τον εαυτό σου και μίλησέ του όμορφα. Μπορεί να σου φαίνεται χαζό και στην αρχή να νιώσεις αμήχανα, αλλά μην τα παρατήσεις. Κλείσε το μάτι στον εαυτό σου, πες “Είσαι κούκλα!”, πες “Σε αγαπώ!”. Στάσου εκεί και κοίτα τον εαυτό σου στα μάτια. Κάνε του κομπλιμέντα. Πέντε λεπτά για αρχή αρκούν. Αργότερα δέκα. Κάντο συνήθεια και θα δεις πόση δύναμη θα σου δώσει.

2.Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου. Γιατί σου αξίζει! Βγες για ψώνια. Ειδικά τώρα που έχει εκπτώσεις είναι η ιδανική ευκαιρία να αποκτήσεις εκείνες τις μεταλιζέ μπότες. Φέρε το φετινό hot trend στα πόδια σου και νιώσε φανταστικά. Αγόρασε ένα φόρεμα με sexy cut, για τις βραδινές σου βόλτες -ναι, ναι… σαν εκείνα που ζηλεύεις στις αγαπημένες σου σταρ στο Instagram. Ή εκείνο το φαρδύ ψηλόμεσο παντελόνι που όλα τα it-girls φοράνε στην καθημερινότητά τους. Ή μήπως ένα κοστούμι για να το σετάρεις με τα τέλεια sneakers σου; Ψώνισε αυτό που θα σε κάνει πραγματικά χαρούμενη.

3.Φτιάξε τα μαλλιά σου! Σταθερή αξία. Σταθερή και πάντα επιτυχημένη. Πήγαινε κομμωτήριο ή κάλεσε μια φίλη στο σπίτι να τα πείτε και να βάψετε η μία τα μαλλιά της άλλης. Αυτό το τελευταίο λειτουργεί διπλά, γιατί πάντα οι φίλοι, οι συζητήσεις, τα γέλια τονώνουν την αυτοπεποίθησή μας.
Όπως και να αποφασίσεις να κινηθείς, θα σου πρότεινα μια αλλαγή. Μια αλλαγή στα μαλλιά πάντα επηρεάζει θετικά. Αρκεί οι επιλογές σου να είναι σωστές και να σου ταιριάζουν. 

Να θυμάσαι πως οι τάσεις στηρίζουν όσο ποτέ τη φυσικότητα. Άρα, αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα φυσικό make over. Μία απόχρωση που φέρει την υπογραφή της KORRES. Άκουσέ με και θα με θυμηθείς. Μία από τις 5 καινούριες αποχρώσεις της Argan Oil Advanced Colorant θα μιλήσει κατευθείαν στην stylish καρδιά σου και το αποτέλεσμα κατευθείαν στην αυτοπεποίθησή σου.

Οι νέες αποχρώσεις της KORRES εμπνέονται από την τάση για Hazelnut brunette (Golden Cocoa 6.73), Biscuit brunette (Golden Mocha 7.73 ή Golden Caramel 8.73) και Beige bronde (Blonde Beige 7.17 ή Dark Blonde Beige 6.17).

Τι όρεξη έχει η αυτοπεποίθησή σου; Ακολούθησέ την. Αλλά αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάς είναι ότι φέτος η μόδα θέλει το καστανό να είναι γλυκό και το ξανθό να είναι ήσυχο και ψυχρό. Κι επειδή δεν παίζουμε με τα μαλλιά μας, θα σου πρότεινα να κινηθείς εκ του ασφαλούς και να επιλέξεις μία από τις 5 νέες αποχρώσεις στη σειρά μόνιμων βαφών Argan Oil Advanced Colorant της KORRES.

Πρώτον, γιατί τα it-girls τις έχουν αγκαλιάσει ήδη! Και για αυτά τα κορίτσια δεν χωράει αμφιβολία ότι ξέρουν τι κάνουν, τι επιλέγουν και γιατί. Δεύτερον, γιατί πρόκειται για βαφές που προσφέρουν 100% κάλυψη λευκών και χρώμα με μεγάλη διάρκεια χωρίς αμμωνία, χάρη στην τεχνολογία Pigment-Lock, με την προσθήκη φυτικής Κερατίνης και ελαίου Argan (χρώμα + περιποίηση μαζί!) και τρίτον, γιατί θα έχεις το αποτέλεσμα που θα υπογραμμίσει ξεκάθαρα το κέφι σου και την θετική ψυχολογία σου.

Bonus beauty tip!
Το μαλλιά θα διατηρηθούν υγιή, ενυδατωμένα και το χρώμα θα λάμπει ακόμα και ένα μήνα μετά τη βαφή με τη σειρά post-colour περιποίησης μαλλιών Argan Oil. Σαμπουάν, μαλακτική κρέμα και μάσκα μαλλιών που έχουν σχεδιαστεί ειδικά, ώστε να απομακρύνουν τα υπολείμματα της βαφής, να ενυδατώνουν την τρίχα χωρίς να την επιβαρύνουν, να ενισχύουν την ένταση και διάρκεια του χρώματος και της λάμψης, να χαρίζουν απαλά μαλλιά με υγιή όψη και ελαστικότητα.

4. Άρχισε να γράφεις ημερολόγιο. Όχι όμως αυτό που συνήθιζες μικρή. Ημερολόγιο ευγνωμοσύνης. Κάθε βράδυ ή κάθε πρωί αφιέρωσε δέκα λεπτά, μισή ώρα ιδανικά, για να καταγράψεις πράγματα για τα οποία είσαι ευγνώμων. Θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σου. Στοιχεία που βρίσκεις υπέροχα σε σένα! Τα πόδια σου, τα μάτια σου, το μυαλό σου… τα μαλλιά σου!

Τα μαλλιά σου!
“Είμαι πραγματικά ευγνώμων που τα μαλλιά μου είναι υγιή, έχουν τέλειο χρώμα, αναδεικνύουν υπέροχα τα χαρακτηριστικά μου και με κάνουν να νιώθω ξεχωριστή. Ένα φυσικό make over ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόμουνα για το φετινό χειμώνα και πραγματικά μου έφτιαξε τη διάθεση…”

Συνέχισε να γράφεις… Καθημερινά!