Πώς θα αντιμετωπίσεις το φριζάρισμα των μαλλιών σου όπως η Victoria Beckham (κι όμως, είναι αυτή)!

Δεν μου αρέσει να ξεκινάω οποιαδήποτε πρότασή μου με την λέξη δεν αλλά να που… δεν μας έχει συνηθίσει ποτέ να την βλέπουμε έτσι! Ή καλύτερα, μας έχει συνηθίσει να είναι πάντα αψεγάδιαστη και με super sleek μαλλιά. Πάντα! Εξάλλου, γι’αυτό και κάνει καριέρα και ως Posh.

src=/files/Image/BEAUTY/2015/BEAUTY_NEWS/MAY/19_5/11311257_381465472062333_1141620564_n.jpg

H Victoria Beckham, λοιπόν, ανέβασε τις παραπάνω δύο πριν και μετά photos στο πρόσφατο ταξίδι της στη Σινγκαπούρη με αφορμή την συνεργασία της με τα βερνίκια Nails Inc.

src=/files/Image/BEAUTY/2015/BEAUTY_NEWS/MAY/19_5/vb.jpg

Οι photos ανέβηκαν με διαφορά λίγων ωρών για να μας αποδείξει η Posh ότι είναι κι εκείνη ανθρώπινη, και πως ο κομμωτής της, Ken Paves, χρειάστηκε να παλέψει με την υγρασία για να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα.

ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΟ ΦΡΙΖΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΟΥ ΟΠΩΣ Η VICTORIA BECKHAM!
Ο προσωπικός κομμωτής της Victoria Beckham (που υπερσυμπαθώ πολύ τελευταία από την στιγμή που ξεκίνησα να παρακολουθώ πιο εντατικά στο instagram της!) μίλησε στο αμερικάνικο Glamour κι έδωσε δυο- τρία tips για το πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κι εμείς το φριζάρισμα και τι κάνει ακριβώς στην Posh. Σημείωσε:
“Το πιο βασικό είναι να κλείνουν τα λέπια της τρίχας. Γι’αυτό χρησιμοποιούμε ένα σαμπουάν για λείανση και το ίδιο conditioner και ξεπλένουμε με όσο αντέχουμε πιο κρύο νερό”, είπε και συνέχισε: “Βάζω τα προϊόντα και έπειτα στεγνώνω τα μαλλιά της Victoria κατά 70% με τα δάχτυλά μου προτού τα ισιώσω με πιστολάκι και μια στρογγυλή βούρτσα”.

Και το πιο σημαντικό από τα tips που κάνει στην Posh Victoria για να κάνει αυτό το ίσιωμα να κρατήσει; “Πρέπει τα μαλλιά να έχουν στεγνώσει 100% από το πιστολάκι πριν βάλουμε hairspray. Η ζέστη αλλοιώνει το σχήμα τους! Γι’αυτό πριν ολοκληρώσω το styling γυρνάω πάντα τον αέρα στο κρύο!”.ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ TIPS ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΡΙΖΑΡΟΥΝ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ! ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ… ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ!

Read More

And More