Πώς θα αποφύγεις το φριζάρισμα στα μαλλιά μέρες σαν τη σημερινή – 3 προϊόντα που θα σε βοηθήσουν

Ο Ντάνιελ είναι εδώ και τα ποσοστά της υγρασίας είναι υψηλά. Αυτό συνδυάζεται με το φριζάρισμα στα μαλλιά. Είναι το χειρότερο σου και το γνωρίζω. Ακόμη κι αν τα μαζέψεις συνεχίζει να είναι ενοχλητικό. Και αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις το σωστό προϊόν περιποίησης που θα σε βοηθήσει να τους χαρίσεις λεία υφή και λαμπερή όψη. 

Αρχικά θέλω να γνωρίζεις ότι το πρώτο και σημαντικό βήμα είναι η πλούσια ενυδάτωση που σημαίνει ότι ένα σαμπουάν και μια μάσκα με έλαια στη σύνθεση τους. Παράλληλα σου προτείνω 3 προϊόντα που θα σε σώσουν. 

Kerastase Discipline Fluidissime Complete Anti-Frizz Care:  Σπρέι που προσφέρει απαλότητα και διευκολύνει τη διαχείριση των ατίθασων μαλλιών. Η μοναδική της σύνθεση χαρίζει 72 ώρες προστασίας από το φριζάρισμα, καθώς και από τη θερμότητα.

Wella EIMI Nutricurls 72H Anti-Frizz Foam: Αφρός χτενίσματος για τέλειους κυματισμούς και έξτρα όγκο χωρίς ίχνος φριζαρίσματος.

Schwarzkopf bc bonacyre Frizz Away Smoothing Oil: Έλαιο μαλλιών κατά του φριζαρίσματος και της υγρασίας ιδανικό για απείθαρχα μαλλιά.

 

 

 

Read More

And More