Πούδρα μαλλιών! Μάθε τα πάντα για το νέο hit προϊόν που δίνει όγκο και απορροφά την λιπαρότητα!

Καιρό είχα να ενθουσιαστώ με ένα νέο προϊόν! Και μου συνέβη μόλις (ok, όχι τώρα, τώρα!), όταν στο γραφείο κατέφθασε η ολοκαίνουρια σειρά από την L’Oreal Professionnel. Και το όνομα αυτής; Super Heroes. Η σειρά περιέχει δύο μαγικά προϊόντα αλλά θα σου μιλήσω για το δικό μου αγαπημένο. Και θα ενθουσιαστείς εξίσου. Υπόσχομαι.

Λέγεται Super Dust και δεν είναι λακ, μους ή οτιδήποτε έχεις συνηθίσει μέχρι τώρα. Είναι πούδρα ή… σούπερ σκόνη όπως μαρτυρά και ο τίτλος του.


Να το νέο αγαπημένο μου προϊόν! Τι κάνει; Αν έχεις πολύ αδύνατη τρίχα όπως εγώ ή αν απλώς θέλεις περισσότερο όγκο θα γίνει το αγαπημένο σου. Απλώς, χώρισε τα μαλλιά σου σε μικρότερες τούφες, τοποθέτησε ελάχιστο προϊόν σε διάφορα σημεία στο τριχωτό της κεφαλής και κάνε μασάζ. Αν θέλεις γυρνάς το κεφάλι σου ανάποδα, τινάζεις και είσαι έτοιμη!

Και μια ακόμη χρήση που ανακάλυψα: αν τα μαλλιά σου είναι λιπαρά και στην δεύτερη μέρα λουσίματος η ρίζα σου μοιάζει σαν να έχεις λουστεί αρκετές μέρες πριν, αυτό το ηρωικό προϊόν θα σε σώσει. Απορροφά την λιπαρότητα σε dt.

Bonus info: αν είσαι μελαχρινή ή καστανή και φοβάσαι ότι βάζοντάς το θα καταλήξεις με λευκά σημάδια, σε διαβεβαιώ: δεν αφήνει ίχνη!

Έχει αρκετά καλή τιμή: η ενδεικτική λιανική του ανέρχεται στα €13.30!

Πώς σου φαίνεται; Περιμένω εδώ τις εντυπώσεις σου…

Read More

And More