Πρέπει οπωσδήποτε να δεις αυτό το χτένισμα από μπροστά!

Πολλές φορές σου έχω γράψει αυτόν τον βαρύγδουπο τίτλο: αυτό το χτένισμα πρέπει να το δεις οπωσδήποτε από μπροστά! Αλλά να που αυτό εδώ το θέμα θα σε εκπλήξει πολύ περισσότερο από κάθε άλλο.

Ένα μικρό intro: έχουμε συνηθίσει τα αγόρια να έχουν αυτά τα κλασικά κοντά μαλλιά. Κάποιοι, όμως, έχουν πιο μακριά και κατά καιρούς αποφασίζουν να υιοθετήσουν το τάδε ή το δείνα χτενισμα βλ. bun. Και η διάθεσή τους αυτή να υιοθετήσουν ένα χτένισμα φαίνεται σε κάποιους ιδιαίτερη έως και περίεργη τόσο που αποφασίζουν να τα διαχωρίσουν βάζοντας δίπλα στο χτένισμα τη λέξη bun. Έτσι έχουμε το man bun, το man braid και πάει λέγοντας…

Τα μαλλιά, όμως, είναι μαλλιά και αυτός στον οποίο ανήκουν έχει δικαίωμα να τα χτενίσει- διαθέσει όπως θέλει. Κάπως έτσι σκέφτηκαν και στο Refinery και ανέθεσαν στον hair stylist Adam MacClay να χτενίσει αγόρια με μακριά μαλλιά. Έπειτα, τα φωτογράφησαν πλάτη αλλά και από μπροστά.

Και αυτά τα χτενίσματα πρέπει οπωσδήποτε να δεις πώς δείχνουν από μπροστά!

Λοιπόν, τι λες; Έχουν τα αγόρια το δικαίωμα να χτενίζουν τα μαλλιά τους όπως θέλουν ή υπάρχουν αγορίστικα και κοριτσίστικα χτενίσματα; Στείλε comment!

Read More

And More