Ψυχραιμία! Υπάρχουν τρόποι να καμουφλάρεις την άβαφη ρίζα σου μέχρι να ανοίξουν και πάλι τα κομμωτήρια

Από ότι φαίνεται τα κομμωτήρια θα αργήσουν να ανοίξουν ξανά και καταλαβαίνουμε ότι η άβαφη ρίζα σου που μπορεί να έχει αρχίσει να μακραίνει επικίνδυνα (αν και δεν ξέρουμε τι κίνδυνο μπορεί να ελλοχεύει μια ρίζα που έχει μακρύνει!) έχει αρχίσει να σε εκνευρίζει. Υπάρχει, όμως, ένα καλό νέο: μπορείς να καμουφλάρεις τη ρίζα σου με κάποια tricks. Και ένα δεύτερο νέο: σου έχουμε αυτά τα tricks συγκεντρωμένα παρακάτω!

1.Χρησιμοποίησε μάσκαρα όχι μόνο στις βλεφαρίδες σου!

Αυτό το tip είναι για όσες έχουν σκούρα μαλλιά και ταιριάζουν περισσότερο στο μήκος. Αν έχεις θέμα με την άβαφη ρίζα σου και θέλεις να κάνεις sleek χωρίστρα ή αν δεν έχεις βάψει ποτέ τα μαλλιά σου και θέλεις να καλύψεις εκείνες τις 5-6 λευκές τρίχες που φαίνονται πάρε μια μάσκαρα και πέρασε με το βουρτσάκι τοπικά.

2.Άλλαξε την χωρίστρα σου 

Μπορεί οι Tik Tokers να λένε ότι η χωρίστρα στο πλάι είναι ξεπερασμένη, αλλά έχουμε διαφορετική γνώμη! Επιπλέον, η χωρίστρα στο πλάι μπορεί να καμουφλάρει και μια άβαφη ρίζα! Πώς γίνεται αυτό; Όταν κάνουμε την χωρίστρα μας από μια συγκεκριμένη μεριά υπάρχει αυτή η τάση η μεριά αυτή να γίνεται φλατ και να μην έχει καθόλου όγκο. Και η φλατ και λεία χωρίστρα είναι σαν να φωνάζει «δείτε την άβαφη ρίζα μου»! Άλλαξε, λοιπόν, την μεριά που την κάνεις συνήθως υιοθετώντας το flip hair look, αυτός της ακαθόριστης χωρίστρας και ενίσχυσε προηγουμένως τον όγκο με ένα εξειδικευμένο προϊόν όπως το Sugar Lift από την σειρά EIMI της Wella που ανασηκώνει τα μαλλιά από τη ρίζα.

3.Βάλε σκιά στις ρίζες των μαλλιών σου 

Πάρε μια σκιά κοντά στο χρώμα των μαλλιών σου, ένα κοντό τρίχινο πινελάκι ώστε να μπορείς να το δουλεύεις σωστά τοπικά όπως το no 212 Flat Definer της MAC (€29.00) και πέρασε την ρίζα σου από το σημείο της χωρίστρας. Πολύ, πολύ βασικό η σκιά που θα απλώσεις να είναι ματ!

4.Χρησιμοποίησε το κατάλληλο προϊόν κάλυψης

 

Ευτυχώς, ο κόσμος της ομορφιάς έχει φροντίσει κι έτσι μπορείς να αναβάλεις λιγαααααακι ακόμη το ραντεβού σου με τον κομμωτή σου για ρίζα αφού πλέον υπάρχουν εξειδικευμένα προϊόντα σε κάθε μορφή για να καμουφλάρεις το αποτέλεσμα. 1. Syoss Hair Mascara, €5.44. Θα την βρεις σε έξι αποχρώσεις. 2. Πούδρα Wella Professionals Insta Recharge, €30.00. Θα την βρεις σε πέντε αποχρώσεις. 3. Klorane Dry Shampoo με χρώμα για καστανά και σκούρα καστανά μαλλιά, €7.00

Read More

And More