PUNK! Πώς να κάνεις στα μαλλιά σου τη μεγαλύτερη τάση του Χειμώνα!

Σε μια σεζόν οι τάσεις είναι πολλές. Όμως, είναι ίσως από εκείνες τις σεζόν που οι τάσεις εκτός από πολλές είναι και αρκετά αντιφατικές μεταξύ τους. Από την μια, λοιπόν, έχουμε το Ladylike look με χρώμα στα χείλη και στιλιζαρισμένες vague και από την άλλη έχουμε το Punk με τις μοϊκάνες στο κέντρο του κεφαλιού και στα berry έως και μαύρα lips. Και αν οι γυναίκες φέτος είναι Ladylike, τα κορίτσια (ή όσες αισθάνονται κορίτσια!) είναι Punk!

Πώς, όμως, φτάσαμε να θυμόμαστε και να υιοθετούμε το trend; Όλα ξεκίνησαν από το τελευταίο MET Gala με θέμα PUNK: Chaos to Couture. Και στο event αυτό είδαμε πολλές διάσημες με ανατρεπτικά punk στιλ που παραδόξως τους πήγαιναν πολύ!

/

Αριστερόστροφα: Sarah Jessica Parker, Miley Cyrus, Jennifer Lopez, Emmy Rossum

Αμέσως μετά τα μοντέλα ανέβηκαν στο catwalk με τα πιο ανατρεπτικά make up και μαλλιά που στα ρούχα μεταφράζονταν συνήθως με το γνωστό ταρτάν. Από αριστερά: Fendi, Ashish, Jerremy Scott, Haider Ackermann

/

Και μέσα στο 2013 είδαμε και πολλά εξώφυλλα των μεγαλύτερων τίτλων με Punk διάθεση. Την… πειραγμένη εκδοχή της Anna Wintour στο εξώφυλλο του New York Magazine, Punk de Luxe τίτλο στο Bazaar, ενώ για την αμερικάνικη Vogue πόζαρε η Sandra Bullock με ρούχο Marc Jacobs και ακριβώς ίδιο punk hair styling με αυτό που μας έδειξε στο catwalk.

Και το Punk είναι στάση ζωής. Αλλά κάποιες φορές μπορεί να είναι και διάθεση (γιατί πραγματικά ούτε η Sandra Bullock είναι Punk αλλά να που το δοκίμασε και της πάει!). Γι’ αυτό και παρακάτω σου έχουμε το τέλειο How To από την Μάρα Καραχάλιου για να κάνεις κι εσύ έστω για μια μέρα τη μεγαλύτερη τάση του Χειμώνα!

Κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo και δες πώς να κάνεις το Punk χτένισμα!

Read More

And More