Σε κουράζει η διαδικασία της βαφής; Αυτά είναι τα hair color looks που θέλουν ελάχιστη συντήρηση

Αν υπάρχει μία beauty διαδικασία που σε κουράζει αυτή είναι η βαφή μαλλιών. Η εφαρμογή, η αναμονή και στη συνέχεια το σχολαστικό λούσιμο ώστε να μην μείνει ίχνος προϊόντος στα μαλλιά. Και κάποιες φορές χρειάζονται έξτρα τεχνικές ώστε να δημιουργήσει ο hair colorist ομοιομορφία στο χρόνο. Και μία ακόμη για έξτρα λάμψη. Ναι, κουράζεσαι με τη σκέψη και μόνο ότι θα χρειαστεί να ξοδέψεις τη μισή σου μέρα καθισμένη σε μια καρέκλα κοιτώντας στον καθρέφτη που υπάρχει μπροστά σου. 

Παρ’ όλα αυτά όμως αγαπάς πολύ τις αποχρώσεις που έχουν υιοθετήσει οι αγαπημένες σου celebrities και influencers. Έχεις ήδη επιλέξει εκείνη που θέλεις αλλά δεν είσαι έτοιμη ακόμη να σηκώσεις το τηλέφωνο και να κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου. Κι σε αυτό ακριβώς το σημείο έχω υπέροχα νέα για σένα. 

Οι experts που πολύ σε αγαπούν σου προτείνουν τα ωραιότερα hair color trends που χρειάζονται την μικρότερη συντήρηση. Αυτό σημαίνει, με απλά λόγια, ότι παραμένουν υπέροχα έως και 6 μήνες. Πρόκειται για highlights αλλά και τεχνικές που θέλουν τη ρίζα πιο σκούρα, τα οποία είμαι σίγουρη πως θα λατρέψεις. 

Ας τα δούμε μαζί. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Papanikolas (@georgepapanikolas)

Shadow Roots: Οι ρίζες έχουν πιο σκούρα από τα υπόλοιπα μαλλιά απόχρωση δημιουργώντας την τέλεια “σκιά”. Είναι ιδανικό look αν έχεις ήδη ξανθά μαλλιά. Όποιος κι αν είναι ο τόνος η ρίζα σε φυσική απόχρωση δείχνει υπέροχη σύμφωνα με τους ειδικούς.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MÁRCIO OLIVEIRA (@marciooliveira_oficial)

Ombre: Επανέρχεται δυναμικά αλλά στην πιο cool εκδοχή του. Είναι ιδανικό για τις καστανές. Ο haircolorist δημιουργεί έντονα highlights κυρίως στο μπροστινό μέρος των μαλλιών τα οποία ακόμη κι όταν τα μαλλιά μακρύνουν δεν δημιουργείται ενοχλητική αντίθεση με το φυσικό χρώμα που κάνει την εμφάνιση του. Αντίθετα, δείχνουν πολυδιάστατα και ομοιόμορφα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Papanikolas (@georgepapanikolas)

Caramel highlights από τη μέση μέχρι τις άκρες: Ιδιαίτερα διακριτικά και στην πιο γλυκιά απόχρωση της καραμέλας, τα συγκεκριμένα highlights δημιουργούν το εφέ του ξανοίγματος από τον ήλιο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MÁRCIO OLIVEIRA (@marciooliveira_oficial)

Face Framing: Που σημαίνει ότι με δύο έντονες, ανοιχτόχρωμες τούφες στο μπροστινό μέρος των μαλλιών, φωτίζεις ολόκληρο το πρόσωπο. Όσο περνά ο καιρός και η φυσικά ρίζα κάνει την εμφάνιση της τα highlghts ενσωματώνονται με το καστανό χρώμα των μαλλιών και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Συνήθως ο haircolorist φροντίζει να δίνει μια μικρή ένταση και στα υπόλοιπα μαλλιά με εσωτερικές λεπτές ανταύγειες στα πλαϊνά αλλά και στο πίσω μέρος. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessie Andrews (@jessieandrews)

Έξτρα φωτεινό εφέ: Κατάλληλο για τις ανοιχτόχρωμες ή εκείνες που θέλουν να κρατήσουν το ξανθό τους ζωντανό. Ανάμεσα στο ανοιχτό καστανό και τα χρυσά highlights έρχονται μερικά ακόμη σχεδόν silver να ενωθούν και να δημιουργήσουν μια πολυδιάστατη ψευδαίσθηση που χαρίζει μοναδική ένταση στο σύνολο. Καθώς τα μαλλιά μακραίνουν οι ένταση μειώνεται μεν αλλά χαρίζει τη πιο “ήσυχη” εκδοχή του look που είναι εξίσου εντυπωσιακή. 

Read More

And More