So sexy! Έχουμε όλα τα inside tips για να πετύχουμε αυτό το χτένισμα!

Fact: τα ατημέλητα μαλλιά είναι πολύ sexy! Αλλά τα ατημέλητα μαλλιά προϋποθέτουν πολύ δουλειά και δυστυχώς δεν μπορείς να πετύχεις αυτό το bedhead look απλώς όταν σηκωθείς από το κρεβάτι σου, παρά τον τίτλο του…

Ένα από τα ομορφότερα bedhead looks που ανήκουν στην συγκεκριμένη κατηγορία είναι αυτό που μας έδειξε ο οίκος Antonio Marras για την σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2012-’13. “Υπεύθυνος” για το αποτέλεσμα που βγήκε στην πασαρέλα ήταν ο Eugene Souleiman, Global Ambassador Care & Styling της Wella Professionals. Φυσικά, έχουμε τις πηγές μας ή αλλιώς όλα τα απαραίτητα info και tips που πρέπει να γνωρίζεις για να κοπιάρεις αυτό το look!

Τι λέει ο Eugene Souleiman γι’ αυτό το look
Το look των μαλλιών στο show Α/W ’12 του Antonio Marras στο Μιλάνο έμοιαζε με αιθέριο, ανάλαφρο όνειρο. Το look, σύμφωνα με τον Eugene Souleiman, Global Ambassador Care & Styling της Wella Professionals, είχε στόχο να χαρίσει ένα άγγιγμα ελαφρότητας που θα ισορροπούσε την όμορφη, πλούσια συλλογή.
“ Ο Antonio έχει πάντα μία ισχυρή αφηγηματική στις συλλογές του, σαν ένα όμορφο όνειρο το οποίο ήθελα να παρατείνω και να αποτυπώσω την ποιότητά του στο look των μαλλιών. Ήθελα τα μαλλιά να έχουν μία ρομαντική, ανάλαφρη αίσθηση, σχεδόν σαν να είναι εντελώς φυσικά, με μία ποιοτική υφή”, ανέφερε ο Eugene. “Υπήρχε επίσης μία αίσθηση από Ασία στη συλλογή, με την κλασσική ασιατική χρωματική παλέτα με μαύρο, κόκκινο και χρυσό, η οποία έδωσε μία ελαφρά αίσθηση “γκέισας” στα μαλλιά”, προσέθεσε ο Eugene.

How to και tips για να πετύχεις αυτό το hair look!

1. Λούσε και ενυδάτωσε τα μαλλιά χρησιμοποιώντας το Wella Professionals Enrich Σαμπουάν και Conditioner.
2. Στέγνωσε τα μαλλιά με το πιστολάκι και άπλωσε το Wella Professionals Ocean Spritz στις ρίζες. Στέγνωσε τα μαλλιά προς τα πίσω, μακριά από το πρόσωπο. Το Ocean Spritz αφαιρεί όση υγρασία έχει παραμείνει στα μαλλιά, αφήνοντάς τα ανάλαφρα, με κίνηση και μία αέρινη αίσθηση.
3. Στη συνέχεια, εφάρμοσε το ψαλίδι ισιώματος σε όλο το μήκος των μαλλιών για να δημιουργήσεις μία σχεδόν στατική αίσθηση.
4. Άφησε τα μαλλιά να πέσουν προς τα κάτω, δημιουργώντας μία φυσική χωρίστρα στο κέντρο, χτένισε τα προς τα πίσω και πιάσε τα σε μία χαλαρή αλογουρά με ένα λαστιχάκι μαλλιών.
5. Μόλις δημιουργήσεις την αλογοουρά, άφησέ την να πέσει προς τα κάτω για να σχηματίσει όγκο.
6. Στριφογύρισε την αλογοουρά και τύλιξέ την γύρω από τον εαυτό της δένοντάς την σε κόμπο, πέρασε τα υπόλοιπα μαλλιά μέσα από τον κόμπο και στερέωσέ τον με τσιμπιδάκια μαλλιών.
7. Με τα δάχτυλά σου, κάνε τον κόμπο λίγο πιο ανάλαφρο και στη συνέχεια, με το πιστολάκι κατεύθυνε τα μαλλιά από το πίσω μέρος του κεφαλιού προς τα εμπρός ενώ συγχρόνως, απλώνεις στα μαλλιά το Wella Professionals Stay Essential Hairspray σύμφωνα με την κατεύθυνση του αερά από το πιστολάκι.
Για το show, ο Eugene ολοκλήρωσε το look ψεκάζοντας με το Wella Professionals Stay Essential Spray περνώντας το πάνω σε όλο το χτένισμα.

Read More

And More