Σου θυμίζουν κάτι τα μαλλιά της Rita Ora; Θα ‘πρεπε!

Αν θες να πάρεις έμπνευση για ένα εντελώς διαφορετικό χτένισμα, ασ’το πάνω στην Rita Ora. Το πειραματίζομαι-με-τα-μαλλιά-μου-όσο-καμία κορίτσι αρέσκεται στο να κοπιάρει ενημερωμένα hair looks που έδειξαν μεγάλοι οίκοι στα catwalks τους (να σου θυμίσω ότι κάπου στον προηγούμενο μήνα έκανε το ίδιο βράδυ τα μαλλιά που είχε δείξει… το ίδιο πρωί ο Marc Jacobs στην συλλογή του Marc by Marc Jacobs).

Και αν είσαι καλά διαβασμένη θα έχεις ήδη βρει ή θα υποψιάζεσαι από πού εμπνεύστηκε το χτένισμα με το οποίο την βλέπεις παραπάνω. Ας γίνουν οι αποκαλύψεις!

/

Από τον οίκο Carolina Herrera ο οποίος έδειξε τα μαλλιά που βλέπεις παραπάνω στην συλλογή Spring/Summer 2015. Και ναι, μπορεί να υπάρχουν κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις (για παράδειγμα, ο κότσος της Rita Ora πηγαίνει προς τα πάνω ενώ της Carolina Herera προς τα κάτω) αλλά οι επιροές είναι ξεκάθαρες.

Κάτι που διαπίστωσε και ο Orlando Pita που έκανε αυτά τα μαλλιά για λογαριασμό του οίκου και μετά ανέβασε και αυτή την VS photo και στον δικό του… λογαριασμό στο instagram. Χα!


Και κάπου εδώ να πω respect Rita Ora που σου αρέσει να πειραματίζεσαι και να τολμάς και που δεν είσαι καθόλου βαρετή με την εμφάνισή σου (λέω να παραδειγματιστώ!). Εσύ; Επίσης, υπήρξε κάποια εκεί έξω που να βρήκε από πού εμπνεύστηκε η Rita Ora; Κάποια τόσο διαβασμένη;

Read More

And More