Σου χαρίζουμε εδώ το μαγικό προϊόν για ξηρά μαλλιά του Pantene Pro-V!

Την περασμένη εβδομάδα, ο Χρήστος Καλλανιώτης μας έδειξε εδώ πώς μπορούμε να κάνουμε το 60’s χτένισμα. Και αν παρακολούθησες το video (αν όχι σου δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία) θα είδες ότι το it hair styling που θα φορεθεί περισσότερο την Άνοιξη έγινε με ένα μόνο προϊόν: το souffle από το Pantene Pro-V!

Λοιπόν, λοιπόν! Πέντε τυχερές αναγνώστριες μπορούν να κάνουν δικό τους αυτό το μαγικό προϊόν που δεν κάνει μόνο styling αλλά σε απαλλάσσει και από την ξηρότητα των μαλλιών σου.

Συμπλήρωσε την φόρμα συμμετοχής που θα βρεις στο τέλος αυτού του άρθρου (οι νικήτριες θα ανακοινωθούν αύριο κατόπιν κλήρωσης) και εν τω μεταξύ ανακάλυψε όλους τους μύθους και τις αλήθειες για τα ξηρά μαλλιά από τον Steve Shiel, PhD, μέλος του Pantene Pro-V Hair Research Institute (σου υπενθυμίζω ότι το Pantene Pro-V Hair Research Institute αποτελείται από κορυφαίους Ειδικούς και εστιάζει στην εξέλιξη της επιστήμης των μαλλιών, των σχετικών τεχνολογιών και προϊόντων και σκοπός του είναι η διαμόρφωση του μέλλοντος στον τομέα της περιποίησης των μαλλιών. Το Ινστιτούτο συνδυάζει τη γνώση και την εμπειρία 19 παγκοσμίου κλάσης ανεξάρτητων επιστημόνων στον τομέα των μαλλιών με έμπειρους επιστήμονες του Pantene Pro-V, μία πρακτική που βρίσκεται πάντα στον πυρήνα του Pantene Pro-V για την βαθύτερη κατανόηση της τρίχας και την ανάπτυξη πρωτοποριακών καινοτομιών).

Κοινοί μύθοι για ξηρά μαλλιά που φριζάρουν
1. Η τρίχα αποτελείται από νεκρά κύτταρα, επομένως η ενυδάτωση δεν θα κάνει καμία διαφορά.
«Λάθος! Η τρίχα είναι ένα βιολογικό υλικό που αποτελείται από λιπίδια, ως φυσικά ενυδατικά συστατικά της. Τα λιπίδια χάνονται καθώς η τρίχα φθείρεται, επομένως τα ενυδατικά συστατικά χρειάζονται, προκειμένου να υποκαταστήσουν το ρόλο των χαμένων λιπιδίων.»
2. Η ξηρή τρίχα είναι θέμα γονιδίων και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι’ αυτό.
«Μύθος! Τα μαλλιά που είναι σε τέλεια κατάσταση έχουν την τέλεια ισορροπία υγρασίας, αλλά δυστυχώς πολλοί εξωτερικοί παράγοντες επηρεάζουν τα μαλλιά, με αποτέλεσμα αυτή η ισορροπία να χάνεται και να χρειάζεται βοήθεια για να διατηρηθεί.»
3. Μπορείτε να ενυδατώσετε τα μαλλιά μόνο με νερό.
«Λάθος! Όπως το ντους μπορεί να ξηράνει την επιδερμίδα σας, έτσι και ενυδάτωση σημαίνει να παρέχετε στα μαλλιά σας ενεργά συστατικά που μπορούν να βοηθήσουν να κλειδώσετε και να συγκρατήσετε τη βέλτιστη δυνατή ποσότητα υγρασίας.»
4. Όσο περισσότερη υγρασία τόσο το καλύτερο»
«Και πάλι λάθος! Όταν η τρίχα απορροφά πολύ νερό διογκώνεται, με αποτέλεσμα όχι μόνο να γίνεται πιο άγρια και να φριζάρει, αλλά και να γίνεται πιο ευάλωτη στη φθορά.»
5. Τα conditioner δεν μπορούν να ενυδατώσουν τα μαλλιά, απλώς τα λαδώνουν και τα βαραίνουν.
«Λάθος! Τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την ισορροπία υγρασίας της τρίχας και να κλειδώσουν σε αυτή την απαραίτητη ποσότητα υγρασίας που χρειάζεται. Σκεφτείτε τα μαλλιά σας όπως την επιδερμίδα σας – δεν θα την πλένατε απλά, χωρίς την φροντίδα ενός ενυδατικού προϊόντος!»

Συμπλήρωσε την φόρμα συμμετοχής και διεκδίκησε το souffle από το Pantene Pro-V!

module

Read More

And More