Spanish,red carpet, boho…6 διάσημα σινιόν για κάθε γιορτινό στιλ!

Ένα από τα πιο hot beauty θέματα των ημερών είναι και αυτό: “Τι μαλλιά να επιλέξω για τις γιορτές;”. Οι λύσεις πολλές, εντυπωσιακές αλλά και κάποιες φορές δύσκολες να επιτευχθούν! Το σίγουρο, όμως, είναι ένα: καμιά μας δεν θέλει να περάσει ώρες ατέλειωτες μπροστά από τον καθρέφτη της και το αποτέλεσμα τελικά να μην είναι αυτό που είχε στο μυαλό της (φαντάσου στο τέλος να μείνεις με φριζαρισμένο μαλλί και τόνους λακ στο κεφάλι σου!). Μια από τις πιο safe αλλά κι εντυπωσιακές επιλογές, λοιπόν, είναι το σινιόν. Εμείς, επιλέξαμε έξι διαφορετικά σινιόν για κάθε στιλ! Θέλεις κάτι glamorous που να θυμίζει red carpet ή μήπως προτιμάς την boho εκδοχή του σινιόν; Δες παρακάτω αυτό που σου ταιριάζει και υιοθέτησέ το ακολουθώντας μερικά απλά βήματα!

Spanish σινιόν

Το ισπανικό σινιόν, η πιο κλασική επιλογή που θυμίζει κάτι από μεσογειακές καλλονές, σου δίνει το εντυπωσιακό look που θες εύκολα και γρήγορα. Η Camilla Belle το έχει αναδείξει το έπακρο με strapless φόρεμα, μακριά σκουλαρίκια κι ένα φωτεινό μακιγιάζ με λάμψεις. Για να δεις πώς μπορείς να βαδίσεις στα ίδια βήματα, κάνε κλικ εδώ και δες όλο το how to step by step!

To girly σινιόν της μπαλαρίνας

Η Jessica Alba λατρεύει το ψηλό σινιόν που θυμίζει μπαλαρίνα. Όμως, ανάμεσα στην sleek (τραβηγμένα μαλλιά όλα προς τα πίσω με gel) και την πιο ατημέλητη με τούφες που πέφτουν στο πρόσωπο, η star επιλέγει το δεύτερο. Για να υιοθετήσεις κι εσύ αυτό το look απλώς: λούσε και ίσιωσε τα μαλλιά σου αν είναι πολύ σγουρά. Έπειτα, χτένισέ τα όλα προς τα πίσω και πιάσε σε ένα χαλαρό κόστο στην κορυφή του κεφαλιού. Πιάσε με ένα αόρατο λαστιχάκι κι έπειτα πιάσε την κοτσίδα και στριφογύρισέ την στην βάση. Στερέωσε με πολλά τσιμπιδάκια, άσε κάποιες τούφες να πέφτουν στο πρόσωπο και ψέκασε με αρκετή λακ. Έτοιμη!

Red carpet σινιόν

Είναι το πιο glamorous σινιόν και απευθύνεται στις γυναίκες εκείνες που θέλουν να δείχνουν chic αλλά και sexy! Είναι μια λύση για τις famme fatale όπως η Katie Price και για να αναδειχθεί πρέπει να έχεις μαλλιά αρκετά μακριά ώστε να αποκτήσεις κι εσύ τον ίδιο όγκο στο σινιόν. Για να το πετύχεις μετά το λούσιμο, ισιώνεις τα μαλλιά σου με πρέσα, κάνεις μια έντονη χωρίστρα, απλώνεις serum λάμψης και πιάνεις σε έναν χαμηλό και ελαφρώς πλάγιο κότσο. Έπειτα, κρεπάρεις αρκετά την κοτσίδα, ψεκάζεις απαλά και στριφογυρίζεις ακατάστατα γύρω από την βάση. Στερεώνεις με τσιμπιδάκια όπως και παραπάνω. Το μυστικό σε αυτό το look είναι ότι το πάνω μέρος είναι sleek και επιτηδευμένο ενώ το υπόλοιπο πιο ακατάστατο και ατημέλητο, πάντα όμως στο πλαίσιο του glamorous.

Boho σινιόν

Αν και το πιο διάσημο boho girl είναι η Sienna Miller, το πιο πετυχημένο boho σινιόν το είδαμε στην Molly Sims. Δεν θέλει υπερπροσπάθεια για να το πετύχεις, αρκεί να προσθέσεις κι εσύ στο look σου κάποια υφασμάτινα αξεσουάρ. Σου προτείνουμε είτε το headband είτε το κορδόνι γύρω από το σινιόν, όχι όμως και τα δύο όπως έκανε εδώ η Molly.

Αll time classic σινιόν

Το πιο κλασικό σινιόν είναι αυτό που γίνεται στο κέντρο του πίσω μέρους του κεφαλιού (όχι πολύ χαμηλό, όχι πολύ ψηλό) και μπορεί να φορεθεί τόσο σε red carpet events όσο και στις everyday εμφανίσεις μας. Εδώ, η αγαπημένη μας Sienna Miller κάνει πιο ενδιαφέρον το αποτέλεσμα με μια έντονη χωρίστρα στη μέση. Για να το πετύχεις, και σε αυτή την περίπτωση πιάνεις τα μαλλιά σου σε κοτσίδα κι έπειτα στριφογυρνάς και στερεώνεις γύρω από τη βάση. Προηγουμένως, όμως, ξεχωρίζεις τις μπροστινές σου τούφες κάνοντας μια έντονη χωρίστρα στη μέση. Τις τούφες αυτές τις πιάνεις χαλαρά προς τα πίσω με τσιμπιδάκια στο ίδιο χρώμα των μαλλιών.

Trendy σινιόν

Η posh Victoria είναι και από τις μεγαλύτερες trend setters. Άρα, η επιλογή της ήταν κάπως αναμενόμενη χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι και εντυπωσιακή! Αν ακολουθείς τις τάσεις ή το dress code που θα επιλέξεις για τις γιορτινές σου εμφανίσεις έχουν επιρροές από τα catwalks αυτό το σινιόν θα το αναδείξει! Προϋποθέτει πολύ κρεπάρισμα, ένα ελαφρύ χτένισμα για να στρώσουν τα μαλλιά χωρίς να χάσουν τον όγκο και ένα χαλαρό πιάσιμο στο κέντρο του πίσω μέρους του κεφαλιού. Για να προσθέσεις και άλλους πόντους στο total look, στόλισε με ένα αξεσουάρ μαλλιών όπως έκανε εδώ με το hair accessory από τούλι η Victoria!

Bonus tip για κάθε σινιόν!
Τίποτα δεν μπορεί να αναδείξει περισσότερο το σινιόν σου από ένα ζευγάρι εντυπωσιακά, λαμπερά σκουλαρίκια. Δεν χρειάζεται να είναι ακριβά! Κάνε κλικ εδώ και δες μερικά από τα αγαπημένα μας για smart budget αγορές!

Read More

And More