Στο TikTok βρήκαν έναν ολοκαίνουργιο τρόπο να χρησιμοποιούν το πιο διάσημο πιστολάκι μαλλιών

Είναι κάτι που λογικά θα έχεις πλέον εμπεδώσει: το TikTok δεν είναι απλώς μια πλατφόρμα που εκπρόσωποι της γενιάς Gen Z χορεύουν με μανία! Το TikTok είναι μια τεράστια πηγή beauty έμπνευσης, πληροφόρησης και καινοτόμων ιδεών που δεν θα μας περνούσαν ποτέ από το μυαλό! 

Στο πλαίσιο αυτό, οι TikToker έκαναν μια ακόμη beauty ανακάλυψη: μας έδειξαν πώς μπορεί η Dyson, ένα πολύ διάσημο στο εξωτερικό θερμαντικό εργαλείο για τα μαλλιά, να χρησιμοποιηθεί και με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο! Στην πραγματικότητα η συσκευή Dyson είναι ένα πιστολάκι μαλλιών μέχρι που ένας hair stylist, o Matt Newman, αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει με έναν διαφορετικό τρόπο, περνώντας μαλλιά μέσα από το χαρακτηριστικό άνοιγμα που έχει κάθε συσκευή Dyson. Το αποτέλεσμα ήταν μαλλιά super sleek και ένα video που κέρδισε 14 εκατομμύρια views με πολλούς ακόμη χρήστες του TikTok να ακολουθούν το παράδειγμά του, όπως θα δεις παρακάτω. 

@mattloveshair

wait wait wait wait wait- THATS how u use this ?! 🤯🤯 #dysonhair #hairgadget #viralhair

♬ Praying – Kesha

@tay_richard

I’M BLOWN AWAY 💨 credit: @mattloveshair #dyson #hairstyle #airwrap

♬ Blue Blood – Heinz Kiessling & Various Artists

Αν έχεις αυτή τη συσκευή στα χέρια σου και αν σκέφτεσαι να υιοθετήσεις το trend, ίσως να χρειαστεί να ξέρεις κι αυτό: εκπρόσωπος του brand μίλησε στο αμερικάνικο Allure και δήλωσε πως παρά το γεγονός ότι τους αρέσει να βλέπουν τον κόσμο να αγαπά τόσο και να πειραματίζεται με τη συσκευή Dyson, ωστόσο ο συγκεκριμένος τρόπος χρήσης δεν ενδείκνυται από την εταιρία. 

Read More

And More