Τα έλαια μαλλιών που θα προστατεύσουν τα μαλλιά σου από το φριζάρισμα

Η υγρασία είναι αυξημένη στην ατμόσφαιρα ενώ το ψιλόβροχο ή ακόμη και το χιονόνερο έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Ο συγκεκριμένος καιρός προκαλεί φριζάρισμα στα μαλλιά και νεύρα σε σένα μιας και δεν μπορείς με τίποτα να τα τιθασεύσεις. Αυτό που χρειάζεσαι επειγόντως είναι ένα έλαιο μαλλιών που χαρίζει την απαραίτητη ενυδάτωση και ταυτόχρονα λάμψη και τέλειο άρωμα. 

Στη συνέχεια θα δεις τα 3 αγαπημένα μου κι εσύ απλά θα επιλέξεις εκείνο που θα βρίσκεται στο νεσεσέρ σου από εδώ και στο εξής. 

Gisou Honey Infused Hair Oil: Είναι το αγαπημένο των celebrities και εμπλουτισμένο με μέλι Mirsalehi βιώσιμης προέλευσης από τον Κήπο των Μελισσών της Mirsaleh. Προσφέρει στην τρίχα πλούσια ενυδάτωση, απαλότητα και λάμψη. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πριν από
το styling, ως προϊόν φινιρίσματος αλλά και θεραπεία νύχτας αν το αναμείξεις με τη μάσκα σου.

Kerastase Chronologiste Huile De Parfum: Έλαιο για τα μαλλιά, με εσάνς από Περσικό λάιμ, πράσινη τουλίπα, μανόλια, tea rose, κέδρο και μόσχους. Προσφέρει εκτός από ένα απίθανο άρωμα θρέψη, ενυδάτωση και λάμψη ενώ μειώνει το σπάσιμο και τον στατικό ηλεκτρισμό.
 
 
Wella Professionals Oil Reflections Smoothening Oil: Απαλό έλαιο που χαρίζει απαλότητα στα μαλλιά και φυσική λάμψη με έλαια μακαντάμια και αβοκάντο στη σύνθεση του.
 
Κεντρική Photo by Raimonda Kulikauskiene/Getty Images
 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164