Τα εύκολα χτενίσματα που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις μια ακόμη bad hair day

Υπάρχουν κι εκείνες η μέρες που δεν μπορείς να τιθασεύσεις τα μαλλιά σου με τίποτα. Οι γνωστές και ως “bad hair days”. Το φριζάρισμα είναι εκνευριστικό, το dry shampoo κι εσύ δεν θέλεις απλά ένα σφιχτό κότσο με τεράστια ποσότητα σπρέι η τζελ στα μαλλιά σου. Το πιθανότερο επίσης είναι αυτή ακριβώς την ημέρα να έχεις ένα σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού ή να έχεις προγραμματίσει έξοδο με τις κολλητές ή τον αγαπημένο σου. 

Και σε αυτό το σημείο έρχονται οι celebrity hairstylists, τα it girls και τα super models να δώσουν τη λύση αφού έχουν υιοθετήσει εύκολα χτενίσματα κατάλληλα για την συγκεκριμένη περίπτωση. 

Δες στη συνέχεια τα ωραιότερα και αποφάσισε ποιο θα αντιγράψεις. 

Instagram: @kendalljenner

To messy half-bun της Kendall Jenner έγινε viral μιας και πρόκειται για το “πρόχειρο” πιάσιμο στα μαλλιά που έχεις αντιγράψεις δεκάδες αν όχι εκατοντάδες φορές μέσα στο σπίτι ή όταν είσαι βιαστική. Το super model αποδεικνύει ότι μπορείς να το υιοθετήσεις ακόμη και στις βραδινές σου εμφανίσεις και θα σε σώσει αν δεν μπορείς να τιθασεύσεις τα μαλλιά σου. 

Instagram: @laurapolko

H Gigi Hadid εμπνέει πολύ συχνά με τα ανεπιτήδευτα χτενίσματα που υιοθετεί. Αγαπάει πολύ τις πλεξούδες και η συγκεκριμένη είναι ότι πιο απλό αλλά και κομψό ταυτόχρονα μιας και δεν πρόκειται για μία ακόμη χαμηλή πλεξούδα αλλά για μια twist braid που θα δημιουργήσεις μόνη σου μέσα σε λίγα λεπτά. Πως ακριβώς; Θα μαζέψεις τα μαλλιά σου σε μια χαμηλή αλογοουρά, θα την χωρίσεις σε δύο τμήματα, θα απλώσεις μια γενναία ποσότητα κρέμας φορμαρίσματος και θα γυρίσεις την μία τούφα πάνω από την άλλη.  

Instagram: @justinemarjan

Twin buns: Χαριτωμένα και εφηβικά μεν αλλά και σέξι. Αφού πιάσεις τα μαλλιά σου ψηλά σε δύο αλογοουρές θα στερεώσεις τους κότσους με μικρά clips χαρίζοντας στο χτένισμα Y2K vibes που είναι μεγάλη τάση. 

Instagram: @leletny

Ποιος είπε ότι ακόμη κι αν έχεις κόψει τα μαλλιά σου σε ένα μοντέρνο pixie θα αποφύγεις τις bad hair days. Δεν κάνουν διακρίσεις στο μήκος κι εσύ θα κάνεις μια βαθιά χωρίστρα στην άκρη, θα χαρίσεις wet εφέ και στη συνέχεια θα τιθασεύσεις τα μαλλιά με τις αγαπημένες σου μπαρέτες, ιδανικά με logos. 

Instagram: @justinemarjan

Ένα χαμηλό, sleek bun είναι πάντα μια καλή ιδέα. Θα αφήσεις όμως τις άκρες ελεύθερες. Πρόκειται για μια χαριτωμένη πινελιά που κάνει τη διαφορά. 

Instagram: @laurapolko

Η ψηλή, κλασική πλεξούδα είναι ένα ιδανικό χτένισμα για τις bad hair days και όλες τις περιστάσεις. Η Vanessa Hudgens την υιοθέτησε στο κόκκινο χαλί ενώ είναι ότι πιο κομψό και για το γραφείο. 

Instagram: @lacyredway

Κι αν πάλι έχεις ρομαντική διάθεση ή ραντεβού μπορείς να αντιγράψεις το χτένισμα της Lucy Boynton. Ένα french low bun με τις πλεξούδες να ξεκινούν από τη ρίζα και να καταλήγουν σε έναν υπέροχο χαμηλό κότσο.  

 

 

Read More

And More