Τα hairstyles που κάνουν θραύση στο Instagram και θα δεις παντού τους επόμενους μήνες

Είμαι σίγουρη πως έχεις αρκετές αγαπημένες influencers που ακολουθείς πιστά στο Instagram. Σου δίνουν ιδέες για beauty looks και σου προτείνουν νέα προϊόντα που δοκιμάζουν και ορκίζονται σ’ αυτά. Είναι η νέα τάξη πραγμάτων άλλωστε, τα τελευταία χρόνια. Το Instagram έχει εξελιχθεί σε Βίβλος της ομορφιάς και του styling. Τα it girls ακολουθούν αλλά και δημιουργούν τάσεις που αντιγράφεις, ειδικά όταν δεν μπορείς να αποφασίσεις το μακιγιάζ ή το χτένισμα που πρέπει να κάνεις σε μια ιδιαίτερη περίσταση ή ακόμη και το πρωί στο γραφείο. 

Κι εγώ με τη σειρά μου σου αποκαλύπτω τις δικές μου αγαπημένες αλλά και τα looks που έχουν γίνει ήδη τάση ή πρόκειται να γίνουν μέσα στους επόμενους μήνες. Και σε αυτό ακριβώς το σημείο θέλω να σου ανακοινώσω πως υπάρχουν ήδη τα hairstyles που κάνουν θραύση στο Instagram και θα τα δεις παντού τόσο το φθινόπωρο όσο και το χειμώνα. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις για να τα υιοθετήσεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις στη συνέχεια τα ωραιότερα και να αποφασίσεις με ποιο θα ξεκινήσεις.  

Classic bun: Συνεχίζει να είναι μεγάλη τάση αλλά και το πιο πρακτικό χτένισμα ever. Θα σε σώσει τις bad hair days αλλά και το βράδυ που θέλεις να βγεις και δεν προλαβαίνεις ή δεν έχεις διάθεση να κάνεις μόνη σου κυματισμούς ή μπούκλες. Απλά μαζεύεις τα μαλλιά σου σε έναν σφιχτό χαμηλό κότσο και είσαι έτοιμη. 

@lucamuller

 

Ανέμελες πλεξούδες: Η Chiara Ferragni είναι μία από τις διασημότερες influencers και κάθε της beauty look γίνεται viral μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Το συγκεκριμένο hairstyle είναι μεν ανέμελο αλλά και ό,τι πιο χαριτωμένο έχουμε δει τελευταία στο Instagram. Πανεύκολο να το φτιάξεις μόνη στο σπίτι και τέλειο αν θες να μείνεις ήσυχη όλη την ημέρα. Θα κάνεις χωρίστρα στη μέση και θα πλέξεις δύο χαμηλές πλεξούδες ακόμη κι αν δεν έχεις πολύ μακριά μαλλιά. 

@chiaraferragni

Απαλές μπούκλες: Αν έχεις σπαστά ή σγουρά μαλλιά σου έχω απίθανα νέα. Άφησε στην άκρη τις βούρτσες, το σίδερο ισιώματος και τα προϊόντα styling. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα ενυδατώσεις σωστά και να τα στεγνώσεις, Οι φυσικές μπούκλες είναι huge trend.

@melodiebance

Hollywood curls: Αν πάλι αγαπάς τα glam hairstyles που θυμίζουν πρωταγωνίστριες του παλιού Hollywood μπορείς να υιοθετήσεις το συγκεκριμένο look χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα χρειαστείς βέβαια τη βοήθεια του κομμωτή σου εκτός αν τα καταφέρνεις μόνη οπότε το σίδερο για μπούκλες θα σε σώσει. Μην ξεχάσεις να κάνεις χωρίστρα στην άκρη και να ανασηκώσεις ελαφρά τη φράντζα.

@sofiaziadaa

Tucked bob: Σου το έχω ήδη αποκαλύψει πως είναι μεγάλη τάση. Αν έχεις κόψει τα μαλλιά σου σε bob χτένισέ τα έτσι ώστε οι άκρες να έχουν φορά προς τα μέσα. 

@gracecarolinearcade

Slicked-back: Είναι η τέλεια ιδέα αν είσαι καλεσμένη σε γάμο. Θα χρειαστείς μικρή ποσότητα κρέμας φορμαρίσματος και hairspray για δυνατό κράτημα. Μπορείς να το αποκτήσεις τόσο αν έχεις μεσαίου μήκους μαλλιά όσο και μακριά ή πολύ μακριά. 

@taniaomotayo

Plaits: Αυτές οι μικροσκοπικές πλεξούδες στο μπροστινό μέρος αποτελούν το twist που αναβαθμίζει το hairstyle αμέσως. Έρχονται κατευθείαν από τα 90’s και τις προτιμούν όλα τα it girls. Σειρά σου τώρα. 

@kenzasmg

Claw clips: Το αξεσουάρ που έκανε την επανεμφάνιση του και λάτρεψαν όλα τα κορίτσια του Instagram. Αναπάντεχο μεν αλλά πολύ πρακτικό και stylish. Είμαι σίγουρη πως υπάρχει ένα τουλάχιστον στο νεσεσέρ σου. Μάζεψε τα μαλλιά σου σε ένα χαμηλό messy bun και στερέωσε τα με το αγαπημένο σου claw clip. 

@maryjean

Ear tuck: Μια κίνηση που κάνεις πολλές φορές την ημέρα και δεν έχεις συνειδητοποιήσει πως είναι τάση. Στερεώνεις τα μαλλιά σου πίσω από τα αυτιά και αυτό, σύμφωνα με τις influencers, είναι ένα απίθανο look. 

@allisonho

Αξεσουάρ: Λαμπερά και μεγάλα. Και πιο συγκεκριμένα clips με μικροσκοπικές πέτρες ή πέρλες. Με μια κίνηση ακόμη και το πιο απλό χτένισμα δείχνει επίσημο και glam. 

@michellaccc

Αλογοουρά: Χαλαρή, ανεπιτήδευτη και χαμηλή. Θα πρέπει απλά να τη στερεώσεις με το αξεσουάρ που θα κάνει τη διαφορά όπως για παράδειγμα ένα scruchie του αγαπημένου σου brand.

@louloudesaison

Tendrills: Ένα ακόμη χτένισμα που μας έρχεται από τα 90’s. Οι δύο ελεύθερες μπροστινές τούφες ακουμπούν απαλά στο πρόσωπο και η απλή αλογοουρά ή κότσος αποκτούν νόημα. 

@oliviamarcus

Επέλεξε το αγαπημένο σου ενόψει του weekend. 

Read More

And More