Τα κοντά κουρέματα που θα σε πείσουν να κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου asap

Τις τάσεις όσο αφορά στα μαλλιά τις γνωρίζεις ήδη. Και το πιθανότερο είναι να τις μελετάς ξαπλωμένη στην παραλία. Σκέφτεσαι να αλλάξεις χρώμα αλλά σχετικά με το μήκος είσαι διστακτική. Οι μεγάλες αλλαγές άλλωστε είναι για τις τολμηρές και το pixie δεν το συζητάς. Οι hairstylists όμως επιμένουν πως πρέπει να το σκεφτείς σοβαρά. Τα κοντά κουρέματα είναι μεγάλη τάση και σε αυτά περιλαμβάνονται τόσο το bob όσο και το εμβληματικό mullet. Επίσης υπάρχουν looks με έξτρα όγκο που δείχνουν τέλεια ακόμη κι αν τα μαλλιά σου είναι σγουρά.

Κι αν πιστεύεις πως ένα κοντό κούρεμα σε περιορίζει, κάνεις λάθος. Μπορείς να το στολίσεις με αξεσουάρ όπως pins, headbands και μαντήλια αλλά και να κόψεις αφέλειες που θα του χαρίσουν ένα υπέροχο twist.

Στη συνέχεια θα δεις τις προτάσεις των celebrity hairstylists ώστε να πάρεις ιδέες. Βρες εκείνο που ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σου, στο ύφος των μαλλιών αλλά και το style που υιοθετείς στην καθημερινότητα. Καθώς και τον τρόπο να τα αναβαθμίσεις.  

@januaryjones

Πολύ κοντό bob: Είναι η μεγαλύτερη τάση της δεκαετίας και ένα look που έχουν υιοθετήσει οι περισσότερες celebrities μεταξύ των οποίων και η January Jones. Ταιριάζει σε γυναίκες με έντονα ζυγωματικά και ίσια μαλλιά ενώ δείχνει υπέροχο σε όλες τις αποχρώσεις μαλλιών.

@goldenbarbie

Curly με φράντζα ή αφέλειες: Αν τα μαλλιά σας είναι σγουρά ένα κοντό ασύμμετρο bob με αφέλειες ή φράντζες είναι απλά συγκλονιστικό. Οι περισσότερες από εσάς που έχετε τον συγκεκριμένο τύπο μαλλιών, πιστεύετε πως πρέπει να έχετε πολύ μακριά μαλλιά, όλα στο ίδιο μήκος. Οι hairstylists όμως έχουν αντίθετη γνώμη και συμφωνώ απόλυτα μαζί τους. Και κάτι ακόμη: Με το συγκεκριμένο κούρεμα τα μαλλια αποκτούν έξτρα όγκο χωρίς κόπο. Ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου και αναδεικνύει τις ξανθές αποχρώσεις.

@alyssainthecity

Shag: Επανήλθε στο προσκήνιο πριν από μερικές σεζόν και έκανε θραύση στο Instagram. Το έχεις συνδυάσει με τα μακριά μαλλιά αλλά τα it girls, όπως για παράδειγμα η influencer Alyssa, αποδεικνύουν πως στα κοντά είναι πιο stylish. Είναι κατάλληλο για εσένα που έχεις λεπτά χαρακτηριστικά και μακρόστενο πρόσωπο.

@mileycyrus

Mullet: Η Miley Cyrus το υιοθέτησε πρώτη, το αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγινε viral και τάση μέσα σε λίγες ώρες. Και κάπως έτσι ένα ανατρεπτικό κούρεμα που έρχεται απευθείας από τα 90’s και θυμίζει το grunge κίνημα βρέθηκε στην πρώτη θέση των trends. Είναι ιδιαίτερο, ιδανικό αν έχεις ίσια μαλλιά και στρογγυλό πρόσωπο. Το αποφεύγεις αν τα μαλλιά σου είναι πολύ σγουρά ή έχεις έντονες γωνίες στο πρόσωπο.

Ιδέες για να αναβαθμίσεις ένα κοντό κούρεμα

Αξεσουάρ

@kerrywashington

Όσο μεγαλύτερα τόσο το καλύτερο. Κι όμως ακόμη και στο κοντό bob δύο υπερμεγέθη pins με πέρλες χαρίζουν μια cool όψη στο hairstyle με μία μόνο κίνηση. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγεις να ταλαιπωρείς τα μαλλιά σου με συσκευές θερμότητας και δημιουργείς ένα βραδινό look στο λεπτό. 

@justinemarjan

Παράλληλα μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου σε έναν μικροσκοπικό, χαμηλό κότσο και να στολίσεις όλη την επιφάνεια με μικρές πέρλες.

Κάν’το όπως η Kaia Gerber

@kaiagerber

Δροσερό, μοντέρνο και rock. Το wet look με τα μαλλιά λεία και τη χωρίστρα στη μέση, ήταν και παραμένει η πιο πρακτική λύση. Είναι κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις, το πετυχαίνεις με μικρή ποσότητα gel φορμαρίσματος και μια λεπτή χτένα μέσα σε λίγα λεπτά.

@kaiagerber

Η Kaia Gerber αποδεικνύει επίσης πως το πολύ κοντό bob δείχνει ακόμη ωραιότερο αν φορέσεις μαντήλι αλλά και headband όπου κι αν βρίσκεσαι, ακόμη και στην παραλία.

@kaiagerber

Πλεξούδες: Κι όμως, μπορείς να πλέξεις ακόμη και τα πολύ κοντά μαλλιά και σου το υπογράφω πως θα εντυπωσιάσεις. Όπως ακριβώς η Ruby Rose στο pixie.

@rubyrose

Πιστεύω πως μετά από όλα αυτά θα το αποφασίσεις. 

  

 

 

Read More

And More