Τα κορίτσια στο TikTok αποφάσισαν: Αυτές είναι οι 2 αποχρώσεις στα μαλλιά που θα κάνουν θραύση το χειμώνα

Γνωρίζεις ότι οι TikTokers δημιουργούν πλέον τις τάσεις. Είναι εκείνες που με ένα video που συγκεντρώνει μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ή και εκατομμύρια views βλέπουν τα looks και τις προτάσεις τους να γίνονται μεγάλο θέμα και στη συνέχεια trend. 

Και τώρα, αποκαλύπτουν τις δύο αποχρώσεις στα μαλλιά που θα κάνουν θραύση το χειμώνα. Είσαι έτοιμη; Δες στη συνέχεις ποιες είναι πριν κλείσεις το ραντεβού σου με τον haircolorist. 

@hairbyalexmenefee

Im loving whats been referred to as Cowboy Copper!! Its so beautiful for the fall especially for my brunette girls who want to do copper but not go too light!! #cowboycopperhair #cowboycopper #fall2023hairtrends #fallhaircolorideas

♬ original sound – Alex Menefee

Cowboy Copper: Έχει συγκεντρώσει 254,7Μ views και βρίσκεται στην πρώτη θέση. Πρόκειται για έναν χάλκινο, μεν τόνο αλλά με καστανό και caramel υποτόνο που του χαρίζουν ένα γλυκό φινίρισμα. 

@quecolour

no bleach brunette for summer #fyp #nobleach #healthyhair #shorthair #bob

♬ La dolce vita (In via Veneto) – Remastered 2017 – Carlo Savina

Chocolate Glaze: Πρόκειται για το πιο φυσικό και super λαμπερό καστανό ιδανικό για εσένα που θέλεις μια διακριτική ανανέωση. Πρόκειται για μια φυσική και κομψή σοκολατί απόχρωση που ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος. 

Κεντρική photo: Splash

Read More

And More