Τα μαλλιά στο show των Mi-Ro είναι τα επόμενα μαλλιά που θέλουμε να κάνουμε!

Δεν είναι η πρώτη φορά που σου μιλάω γι’αυτά τα προϊόντα. Και δεν είναι η πρώτη φορά που ακούς γι’αυτά. Γιατί αν ανήκεις στην κάστα των stylist κοριτσιών, εκείνων που είναι ο εαυτός τους και δημιουργούν μόδα, τότε έχεις στο ντουλάπι του μπάνιου σου την σειρά EIMI της Wella Professionals.
PAUSE: 1. υπάρχει ένα φοβερό προϊόν με ζάχαρη που είναι το αντίπαλο δέος του salt spray και θα το δεις εδώ 2. πρόσφατα συνάντησα τον official hair stylist της σειράς στην Βαρκελώνη, τον υπέροχο Eugene Souleiman και σύντομα θα δεις συνέντευξή του στο TLIFE!

Εν τω μεταξύ, στα της Ελλάδας… Την Δευτέρα έγινε το show των Mi- Ro με υπέροχα ρούχα και άλλο τόσο υπέροχα μαλλιά τα οποία έγιναν με προϊόντα EIMI (φυσικά!) από την καλλιτεχνική ομάδα των Angelos Coiffures, με επικεφαλής την art director των κομμωτηρίων Μόνικα Τουλίτση.

Παρακάτω σου έχουμε συγκεντρωμένο υλικό, backstage λήψεις και info για τα επόμενα μαλλιά που θα θες να κάνεις κι εσύ!

Το concept του συγκεκριμένου show που ολοκληρώθηκε τέλεια με τα μαλλιά και την επαγγελματική σειρά EIMI της Wella Professionals ήταν ένα Γοτθικό παραμύθι με τίτλος «The Raven and the Maiden»
Τα χτενίσματα ήταν εμπνευσμένα από την συλλογή των ρούχων, που κινήθηκε ανάμεσα στην belle epoque και στο Αγγλικό streetswear των 70’s. Looks αυστηρά γεωμετρικά χωρίς καθόλου όγκο, αλλά με έντονη λάμψη και λεία υφή. Μαλλιά που είτε έμειναν κάτω ίσια είτε πλέχθηκαν σε χαμηλά σινιόν στο ύψος του αυχένα με κοινό χαρακτηριστικό, την έντονη χωρίστρα στη μέση. Στα ανδρικά μοντέλα, τα μαλλιά δουλεύτηκαν προς τα πίσω δίνοντας τους λάμψη και λείο φινίρισμα.

Όμως, φέτος έγινε και κάτι άλλο πραγματικά καινοτόμα! Για πρώτη φορά, η Wella Professionals και οι Mi-Ro προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα τη συνεργασία τους δημιουργώντας το Wella total look. Το Wella μοντέλο (είναι το ξανθό μοντέλο που βλέπεις παραπάνω) ξεχώρισε στην πασαρέλα με μια περίτεχνη dark δημιουργία. Τα μαλλιά ακολούθησαν την ίδια εξατομικευμένη προσέγγιση αναδεικνύοντας την απαράμιλλη ομορφιά του μοντέλου. Το Ιce Blonde (ξανθό του πάγου) χρώμα στα μαλλιά επιλέχθηκε για τον έντονο χαρακτήρα του που μας ταξίδεψε στα 70’s εκεί όπου η πολυτέλεια και η άνεση γίνονται ένα.
Όπως μας δήλωσε η Μόνικα Τουλίτση «Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτή τη συνεργασία, που για εμένα και την ομάδα μου ήταν ένα ευχάριστο δημιουργικό ταξίδι . Τα χτενίσματα που επιλέχθηκαν για το show, αναδείκνυαν την μοναδική ομορφιά και το ιδιαίτερο στυλ του κάθε μοντέλου εκφράζοντας την πιο απλή και minimal εκδοχή του Goth.

Η έμπνευση πρόκυψε από κοινού με τους σχεδιαστές και τα looks που παρέλασαν στο catwalk, ολοκλήρωσαν τις ξεχωριστές δημιουργίες τους. Τα χτενίσματα που δημιουργήσαμε μπορούν να «φορεθούν» από κάθε γυναίκα στην καθημερινότητά της. Η αγαπημένη επαγγελματική σειρά ΕIMI ήταν ο απόλυτος σύμμαχός μας για να πετύχουμε τα looks που θέλαμε!

Και συμπληρώνει: «Φέτος, πέρα από το styling των μαλλιών των μοντέλων, δημιουργήσαμε και κι ένα total look στο Wella μοντέλο. Χρησιμοποιήσαμε την εμβληματική βαφή Illumina για τη δημιουργία ενός αισθησιακού ξανθού με ψυχρούς, ντελικάτους τόνους που το χαρακτηρίζει η μοναδική του λάμψη. Το Ice Blonde look που επιλέξαμε είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις τάσεις στο χρώμα της εποχής, αλλά και τη διάθεση του χειμώνα. Ο επαγγελματίας colorist έχοντας την κατάλληλη γνώση συνδυάζει, μοναδικά χρώματα όπου το ένα αναδεικνύει το άλλο. Αυτό κάναμε και σ’ αυτό το look χρησιμοποιώντας και το Instamatic Amethyst by Color Touch, που προσέφερε το επιθυμητό ματ gloss αποτέλεσμα με ψυχρές αποχρώσεις.»

Read More

And More