Τα νέα προϊόντα που θα χαρίσουν στα μαλλιά σου πλούσια ενυδάτωση, κίνηση και λάμψη

Highlights, προϊόντα styling και συσκευές θερμότητας. Πρόκειται για τις τρεις αγαπημένες συνήθειες που χαρίζουν τα looks που μου ταιριάζουν. Το πρώτο είναι μια χημική επεξεργασία που επαναλαμβάνω δύο φορές τον χρόνο, ώστε να αποκτήσω το αγαπημένο μου ξανθό χρώμα. Σειρά έχουν τα προϊόντα styling και το σίδερο για μπούκλες, που χρησιμοποιώ για να δημιουργήσω το τέλειο hairstyle. Κι αν τα μαλλιά μου παραμένουν υγιή, αυτό οφείλεται στη σειρά περιποίησης που τους χαρίζει την απαραίτητη ενυδάτωση, λείανση, προστασία και λάμψη, αλλά και στον αφρό που με βοηθά να δημιουργήσω ένα φυσικό wavy look πανεύκολα. Και ευθύς αμέσως θα σου αποκαλύψω όλες τις λεπτομέρειες.

Πρόκειται για τη σειρά Tresemme Pro Pure που αποτελείται από σαμπουάν και conditioner με την πιο απαλή και φυσική σύνθεση, χωρίς θειικά άλατα, σιλικόνες και χρωστικές. Τέσσερα προϊόντα που καλύπτουν κάθε ανάγκη, μιας και είναι κατάλληλα τόσο για ταλαιπωρημένα μαλλιά όσο και για βαμμένα. 

TRESemmé Pro Pure Damage Recovery: Είναι η σειρά που προτιμώ και αποτελείται από σαμπουάν και conditioner που χαρίζουν άμεση θρέψη και πλούσια ενυδάτωση στα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Περιέχουν 100% φυσικό έλαιο καρύδας που φροντίζει την τρίχα επαναφέροντας τη λαμπερή όψη και απαλότητα. 

TRESemmé Pro Pure Radiant Colour: Οι φόρμουλες που προσφέρουν ένταση στο χρώμα μέχρι την επόμενη επίσκεψη στον κομμωτή σου. Τόσο το σαμπουάν όσο και το conditioner της σειράς περιποιείται και θρέφει τα μαλλιά, ενώ τα προστατεύει από το ξεθώριασμα και την ξηρότητα.  

Έξτρα ενυδάτωση: Κι αν νιώθω τα μαλλιά μου ιδιαίτερα αφυδατωμένα, χρησιμοποιώ την TRESemmé Biotin+ Repair 7 Instant Recovery Mask. Εκτός από την πλούσια και άμεση ενυδάτωση, θρέφει το τριχωτό της κεφαλής, ενώ αναδομεί ταυτόχρονα την ταλαιπωρημένη τρίχα.

Πριν το styling, και κάθε φορά που θέλω να δημιουργήσω κυματισμούς που παραμένουν στη θέση τους για μέρες ή wet look, απλώνω σε νωπά μαλλιά τον TRESemmé Curl Mousse.