Τα Not-So-Beachy Waves είναι τα νέα Beach Waves! Πώς να τα κάνεις!

Όταν εμείς εδώ στο TLIFE αποφασίζουμε ότι αγαπάμε μια τάση, σου γράφουμε γι’αυτήν ξανά και ξανά από διαφορετική κάθε φορά σκοπιά μέχρι να την εμπεδώσεις.

Πάρε για παράδειγμα τα not so beachy waves: την πρώτη φορά που σου μιλήσαμε γι’αυτούς τους κυματιμούς που έρχονται να διαδεχτούν τα beachy waves που κάνουν χρόνια καριέρα στα catwalks και ειδικά της Victoria Secret, ήταν το καλοκαίρι (check εδώ).

/

Ας κάνουμε focus στην φθινοπωρινή σεζόν τώρα! Πρόκειται για ένα χτένισμα που είδαμε στους Ralph Lauren, Roberto Cavalli και Calvin Klein και η ειδοποιός διαφορά του με τους beachy κυματισμούς- το χτένισμα που μιμείται το αποτέλεσμα που αποκτούν τα μαλλιά μας αφού στεγνώσουν μετά από μια βουτιά στη θάλασσα- είναι ότι το αποτέλεσμα είναι περισσότερο στιλιζαρισμένο και τείνει προς το ίσιο παρά προς το σπαστό.

Και υπάρχουν κάποια μυστικά για να το πετύχεις! Για να τα δεις κάνε κλικ εδώ και δες βήμα- βήμα πώς να χτενίσεις τα μαλλιά σου με αυτόν τον τρόπο!

LAST CHANCE INFO: Για φυσικό αποτέλεσμα κάνε το tip του Sam McKnight που έκανε στον Roberto Cavalli. Αφού ολοκληρώσεις ψέκασε με κανονικό νερό από πάνω!

Read More

And More