Τα ωραιότερα κοντά κουρέματα για εσένα που ετοιμάζεσαι να κάνεις την μεγαλύτερη αλλαγή στις αρχές της άνοιξης

Gigi Hadid, Taylor Hill και Zoey Deutch είναι μερικές μόνο από τις celebrities που έκοψαν τα μαλλιά τους στις αρχές της άνοιξης και γίνονται το isnpo της νέας σεζόν. Από το κοντά και μοντέρνα bob μέχρι υπέροχα pixies, ένα τουλάχιστον είναι κατάλληλο για εσένα. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση με τον κομμωτή σου ειδικά αν έχεις μακριά μαλλιά. Είναι μεγάλη μεν η απόφαση αλλά ακόμη πιο σημαντική η ανανέωση στο beauty look που θα πετύχεις με ένα υπέροχο κοντό κούρεμα. 

Στη συνέχεια θα δεις τα αγαπημένα μου. Εκείνα που έχουν ήδη υιοθετήσει ήδη it girls, fashionistas και celebrities. 

Reuters

Julianne Hough: Το πολύ κοντό της french bob είναι tres chic. Κλασικό και super νεανικό μαζί είναι ότι ωραιότερο για τη νέα σεζόν.  

Reuters

Iris Law: Το punk pixie της είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς. Με έξτρα όγκο στην κορυφή και πολύ κοντά τα μαλλιά στα πλαϊνά είναι ιδανικό για εσένα που θέλεις ένα εξεζητημένο hair look με ελάχιστο styling. 

@gigihadid

Gigi Hadid: Έμεινε πιστή για χρόνια στα μακριά της μαλλιά. Μέχρι πριν από λίγες ημέρες που αποκάλυψε στο Instagram ότι ζήτησε από το θρυλικό hairstylist της Jennifer Aniston, Chris McMillan να της τα κόψει σε bob. Για όσες δεν τον γνωρίζεται o McMillan είναι εκείνος που δημιούργησε το θρυλικό πλέον “The Rachel” haircut που άφησε ιστορία. 

@zoeydeutch

Zoey Deutch: Έκανε την μεγαλύτερη αλλαγή και έγινε viral. Τόλμησε να κόψει τα μαλλιά της σε ένα retro pixie που θυμίζει έντονα το εμβληματικό κούρεμα της  της Mia Farrow στα 60’s και πιο συγκεκριμένα την εποχή που πρωταγωνιστούσε στο “Rosemary’s baby”. 

@dimitrishair

Ο Δημήτρης Γιαννέτος δημιούργησε στην Dixie d’ Amelio ένα bob με πολύ απαλές ασυμμετρίες και κοντή φράντζα. Δείχνει υπέροχο σε wet look αλλά και sleek ή με extra κίνηση. 

@vanellimelli

Ένα κούρεμα που κινείται ανάμεσα στο bixie και το shag που δείχνει τέλειο στα σπαστά μαλλιά. Super πρακτικό μιας και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις συσκευές θερμότητας. Απλώνεις μικρή ποσότητα κρέμας φορμαρίσματος και δουλεύεις τα μαλλιά με τα χέρια σου. 

@taylor_hill

Taylor Hill: Αρχικά έκοψε τα μαλλιά της σε ένα ρετρό pixie που μερικούς μήνες μετά μεταμορφώθηκε στο πιο cool bixie που δείχνει υπέροχο τόσο όταν ισιώνει τα μαλλιά της και κάνει βαθιά χωρίστρα στο πλάι όσο και στα φυσικά της σγουρά. 

@mimimoocher

Short shag με αφέλειες ιδανικό για ίσια μαλλιά. Η λεπτομέρεια που θέλω να γνωρίζεις είναι ότι καθώς μακραίνει δημιουργείται τέλειος όγκος και κίνηση. 

@salsalhair

Πολύ κοντό bob με μακριά φράντζα και τέλειο “σβήσιμο” στο πίσω μέρος. 

 

Read More

And More