Τα ωραιότερα χτενίσματα που είδαμε από τις καλεσμένες στο couture show του Dior! Πάρε ιδέες!

Αν υπάρχει τρόπος να μετρήσεις την αξία μιας influencer η πρόσκληση που θα λάβει για να παρευρεθεί στο couture show κάποιου οίκου αποτελεί ξεκάθαρα κριτήριο! Πριν λίγες ώρες, λοιπόν, έγινε στο Παρίσι το couture show του οίκου Dior και ο φακός των paparazzi συνέλαβε έξω από το show όλες τις καλεσμένες πρώτης γραμμής. 

Influencer και διάσημες όπως η Monica Bellucci και η Cara Delevingne, έβαλαν τα καλά τους, μας έδειξαν τα πιο ιδιαίτερα και αγαπημένα τους χτενίσματα και μας έδωσαν έμπνευση για όλα όσα θα υιοθετήσουμε κι εμείς! 

Αν θέλεις να βάψεις τα μαλλιά σου χωρίς… να βάψεις τα μαλλιά σου, μπορείς να περιοριστείς στις άκρες ακριβώς όπως η Florence Pough. Η ίδια εμφανίστηκε στο couture show του Dior με μαλλιά που είχαν σκούρες ρίζες, μοβ άκρες και τα τέλεια beach waves. 

H fashion editor Julia Comil φόρεσε το μαντήλι με το Dior logo- prin στα μαλλιά της με τον πιο 90’s τρόπο αφού το αποτέλεσμα θύμιζε πολύ τις μαύρες κορδέλες που φορούσαμε τότε. Αν δεν έχεις ένα μεταξωτό μαντήλι Dior και αυτή εδώ είναι μια τέλεια εναλλακτική. 

Όπως έχουμε ξαναπεί κάθε καλοκαίρι τα μαντήλια στα μαλλιά επιστρέφουν για να μας δανείσουν λίγη από τη δροσιά τους και πολύ από το στιλ τους! H influencer Justyna Czernia που ήταν καλεσμένη στο couture show του Dior μας έδειξε εδώ έναν άλλο τρόπο να υιοθετήσουμε το μαντήλι στα μαλλιά και το αποτέλεσμα μας άρεσε πολύ!

Η Cara Delevingne αγαπά τους πειραματισμούς με τα μαλλιά της και αυτό δεν είναι κάτι νέο. Σε κάθε της εμφάνιση φροντίζει να μας δίνει και μια διαφορετική έμπνευση ενώ για το couture show του οίκου Dior στο Παρίσι επέλεξε αυτό το twisted ponytail.

Χαμηλά ponytail είδαμε στο couture show του οίκου Dior, χαμηλά ponytail κι έξω από αυτό! Η Carlotta Rubaltelli ανέδειξε τις αφέλειές της πιάνοντας ένα χαμηλό κότσο στο ύψος του αυχένα τον οποίο στόλισε με ένα λεπτό μαντήλι. 

Πρακτικό και super stylish αυτό το ψηλό και πολύ messy σινιόν στην κορυφή του κεφαλιού είναι αγαπημένη επιλογή που μπορείς να ντύσεις με ένα ζευγάρι μεγάλους κρίκους. 

Όχι, δεν χρειάζεται να ισιώσεις πρώτα τα μαλλιά σου για να κάνεις ένα ponytail! Το humble ponytail, αυτό που θα μπορούσες να κάνεις και χωρίς καν να έχεις καθρέφτη μπροστά σου, είναι μια υπέροχη επιλογή που μπορεί να σε πάει ακόμη και σε ένα show βεληνεκούς Dior. Το είδαμε στην Sofia Sanchez de Betak. 

Η Monica Bellucci με ένα υπέροχο χαλαρό πιάσιμο στα μαλλιά της και η Jessica Chastain με ένα όσο πρέπει στιλιζαρισμένο ponytail που ντύθηκε με μια πολύ λεπτή κορδέλα. Και οι δυο καλεσμένες στο couture show του Dior, και οι δύο μας άρεσαν πολύ!

To half up αποκτά άλλο αέρα όταν το ντύνεις με μερικά hair accessories που φέρουν την υπογραφή Dior όπως έκανε η influencer Leonie Hanne ή κάποια κομμάτια με πέρλες. 

Η Jennifer Lawrence με τέλειους χαλαρούς κυματισμούς κι επίσης υπέροχο χρώμα στα μαλλιά!

Read More

And More