Τα πιο εντυπωσιακά hair trends του Φθινοπώρου

Η φετινή σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει, αισιόδοξα και με μια ελευθερία που πολύ σου έλειψε. Γνωρίζω πόσο αγαπάς να μαθαίνεις και να ακολουθείς τις τάσεις κάτι που δεν μπόρεσες να κάνεις τους προηγούμενους μήνες μιας και οι beauty experts έμειναν σπίτι όπως ακριβώς κι εσύ. Και τώρα που επιτέλους επέστρεψες στις παλιές, καλές και αγαπημένες συνήθειες εγώ θα σου αποκαλύψω τις ωραιότερες και πιο εντυπωσιακές τάσεις. Σειρά  έχουν σήμερα τα μαλλιά που το φετινό φθινόπωρο έχουν την τιμητική τους. Οι hairstylists έχουν τις πιο αναπάντεχες προτάσεις που είμαι σίγουρη πως θα λατρέψεις. Ανατρεπτικό shag, κλασικό bob, 70’s μπούκλες αλλά και πλεξούδες που θυμίζουν γλυπτό, είναι μερικά μόνο από τα trends που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες. 

Στη συνέχεια θα δεις τα ωραιότερα και δεν μένει παρά να αποφασίσεις ποιο ή ποια θα ακολουθήσεις asap. 

Αξεσουάρ: Το μοναδικό που χρησιμοποιούσες τους τελευταίους μήνες ήταν το scrunchie στο μόνιμο messy bun σου. Και τώρα που θα δημιουργήσεις ανάλαφρους κυματισμούς στα ελεύθερα μαλλιά σου θα χαρίσεις το τέλειο twist με ένα αξεσουάρ που θα αναβαθμίσει το απλό, κατά τ’ άλλα χτένισμα. 

@kristiness

Χωρίστρα Ζig-Ζag: Έρχεται κατευθείαν από τα 90’s και την υιοθέτησε πρώτη η Bella Hadid. Είναι μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις αλλά οι celebrity hairstylists τη θεωρούν χαριτωμένη και ταυτόχρονα τον πιο εύκολο τρόπο να αναβαθμίσεις τον απλό χαμηλό κότσο ή την αλογοουρά. Θα την πετύχεις μόνη σου αρκεί να έχεις την κατάλληλη λεπτή χτένα. 

@bellahadid

Η επιστροφή του bob: Κι αν πίστευες πως η μεγαλύτερη τάση της δεκαετίας άρχισε να ξεθωριάζει, κάνεις λάθος. Παραμένει ένα από τα πιο hot trends και το αποδεικνύουν οι celebrities που το υιοθέτησαν λίγο πριν έρθει το Φθινόπωρο. Είναι κομψό, πρακτικό και ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου αλλά και τύπους μαλλιών. Δείχνει υπέροχο τόσο sleek όσο και απαλό σπάσιμο.  

@kdeenihan

Slicked look με βαθιά χωρίστρα στην άκρη: Το hairtyle που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και ώρες της ημέρας και θα σε σώσει τις bad hair days. Η χωρίστρα είναι βαθιά στο πλάι και οι άκρες γυρισμένες προς τα έξω. Θα χρειαστείς μικρή ποσότητα spray χτενίσματος για δυνατό κράτημα ή μια κρέμα φορμαρίσματος. 

@laurapolko

Headbands και αφέλειες: Κι όμως, ακόμη κι αν έχεις κόψει τα μαλλιά σου αφέλειες μπορείς να τα στολίσεις με ένα εντυπωσιακό headband χαρίζοντας μια ρετρό πινελιά. Ένα μεταλλικό headband για τις βραδινές σου εμφανίσεις και το αγαπημένο σου μαντήλι για τις πρωινές. Φρόντισε τα μαλλιά σου να είναι ίσια και λαμπερά ώστε να δείχνει ακόμη ωραιότερο το look.

@bridgetbragehair

70’s glam: Κατάλληλο για τολμηρές. Εσένα δηλαδή που αγαπάς τα εκκεντρικά hairstyles. Οι μπούκλες είναι μεγάλες και με υπέροχη κίνηση και η φράντζα θυμίζει το εμβληματικό look της Farah Fawcett. Κι αν θέλεις να το δημιουργήσεις μόνη στο σπίτι θα χρειαστείς τα ρόλει της μητέρας σου. 

@claytonhawkins

Half up: Κομψό αλλά και με μια παιδική αφέλεια, το συγκεκριμένο χτένισμα θα σε σώσει όταν δεν προλαβαίνεις να κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μαζέψεις το μπροστινό μέρος των μαλλιών σε μια ψηλή αλογοουρά, να τη στερεώσεις σφιχτά και να αφήσεις τα υπόλοιπα ελεύθερα. 

@jlo

Icy Blonde: Το ξανθό του “πάγου” παραμένει σταθερά η αγαπημένη απόχρωση των celebrity hairstylists και σου το προτείνουν αν είσαι έτοιμη για μια δραματική αλλαγή. Είναι πιο εύκολο να το αποκτήσεις αν είσαι ήδη ξανθιά. Στην αντίθετη περίπτωση θα χρειαστεούν αρκετές επισκέψεις στον κομμωτή σου που σημαίνει πως θα πρέπει να κάνεις υπομονή. 

@gregoryrusellhair

Shag: Το ανατρεπτικό κούρεμα που μας σύστησαν οι Miley Cyrus και Billie Eilish είναι ότι ωραιότερο αν έχεις λεπτά μαλλιά αφού χαρίζει έξτρα όγκο και απίθανη κίνηση. Οι αφέλειες χαρίζουν μια θηλυκή πινελιά. Μπορείς να το υιοθετήσεις ανεξάρτητα από το μήκος ή τον τύπο των μαλλιών σου. 

@julianmachann

Sandy Gold: Αν πάλι αγαπάς τις φυσικές αποχρώσεις αυτή η ξανθιά της άμμου, με χρυσούς τόνους στις άκρες και πιο σκούρο χρώμα στις ρίζες είναι η τέλεια πρόταση ενόψει του χειμώνα. Θα το πετύχεις με την τεχνική του balayage που δεν ταλαιπωρεί την τρίχα. 

@amandaleehair

Τώρα πλέον είσαι έτοιμη για το ραντεβού με τον κομμωτή σου. 

 

 

Read More

And More