Τα χτενίσματα που αρέσουν στα αγόρια για το ραντεβού! Προσοχή: σε εμάς αρέσουν άλλα!

Ανάμεσα σε εμάς και στα αγόρια υπάρχει ένα “αισθητικό” χάσμα. Θα στο δώσω όσο πιο απλά γίνεται για να το καταλάβεις: τα αγόρια τρελαίνονται για γόβες, εκείνες τις κλασικές μυτερές, την στιγμή που εμείς προτιμάμε τα πανύψηλα ankle boots με τα χοντρά τακούνια! Το ΄πιασες; Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τα χτενίσματα. Παράδειγμα (no 2): για το αγόρι σου το ombre look στα μαλλιά μεταφράζεται απλώς σε άβαφη ρίζα. Για εσένα πάλι είναι μια πολύ ενημερωμένη πρόταση.

Και για να έχεις 100% ολοκληρωμένη εικόνα (μεταφράζεται σε 100% επιτυχία στο date!) παρακάτω θα βρεις όλα τα χτενίσματα που αρέσουν στα αγόρια VS τα χτενίσματα που αρέσουν σε εμάς και είναι όλα looks που εντοπίσαμε από τα τελευταία Grammys και BAFTA Awards!
PS: Αν ετοιμάζεις κάτι σήμερα για του Αγίου Βαλεντίνου διάλεξε το χτένισμά σου από ‘δω!

Στα αγόρια αρέσουν…
Κράτησε έναν γενικό κανόνα:
τα μαλλιά σου στο ραντεβού πρέπει να δείχνουν λαμπερά και όμορφα χωρίς τόνους λακ που τα κάνουν να κολλάνε μεταξύ τους. Όσο πιο απλά, τόσο το καλύτερο!

Τα χαμηλά sleek πιασίματα

Τα χαμηλά ponytails βγάζουν έναν αέρα ρομαντισμού. Κρέπαρε την κορυφή τους για να δώσεις όγκο, άφησε κάποιες τριχούλες να πέφτουν ακατάστατα και ανάδειξε το χτένισμά σου με ένα ζευγάρι λαμπερά σκουλαρίκια.
Bonus info: Κάνε κλικ εδώ και δες τι χτένισμα πρέπει να κάνεις ανάλογα με τα σκουλαρίκια που θα επιλέξεις να φορέσεις!

Τα ρομαντικά ponytails

Τα ponytails είναι για τα μαλλιά σου ότι το μικρό μαύρο φόρεμα για την γκαρνταρόμπα σου: σε βγάζει από τα δύσκολα και μάλιστα με στιλ! Δοκίμασέ το αν έχεις μεσαίου μήκους ή μακριά μαλλιά. Εκτός των άλλων είναι και εύκολο να το πετύχεις!

Τα σινιόν με πλάγια φράντζα

Στην κατηγορία των χτενισμάτων που αρέσουν στα αγόρια είναι και αυτό το σινιόν με την πλάγια φράντζα. Ιδανικό αν έχεις μαλλιά στο ύψος των ώμων ή και πιο κοντά.

Οι φυσικοί κυματισμοί

Το σίδερο ή το curler μαλλιών είναι ένα beauty gadget που εκτιμούν ιδιαιτέρως τα αγόρια. Δημιούργησε με αυτό ανάλαφρους κυματισμούς και να θέλεις να προσθέσεις κι ένα twist ενημέρωσης χτένισε από πάνω πολλές φορές με μια βούρτσα. Σίγουρα θα του αρέσεις!

Στα κορίτσια αρέσουν…
Κράτησε έναν γενικό κανόνα:
ότι πιο ενημερωμένο, ίσως λίγο grunge αλλά και girly κυκλοφορεί εκεί έξω. Τα περισσότερα κορίτσια ενδιαφέρονται να δείχνουν περισσότερο fashionable παρά θηλυκά ή κομψά.

Τα rock ponytail με όγκο

Σε πολλά κορίτσια αρέσει να δίνουν ένα rock χαρακτήρα στο κλασικό ponytail δίνοντας όγκο στην κορυφή του κεφαλιού. Αυτό το χτένισμα είναι από τα αγαπημένα της Gwen Stefani όταν τραγουδούσε στους No Doubt.

Τα ombre που δείχνουν αχτένιστα

Το χτένισμα αυτό που έκανε και η Rihanna είναι τόσο sexy που αρέσει και στα αγόρια (bedhead, αχτένιστο, επιμελώς ατημέλητο, πες το όπως θες!). Ωστόσο δεν μπήκε στην παραπάνω λίστα για τον εξής απλό λόγο: ελάχιστα αγόρια καταλαβαίνουν την ombre τάση με την σκούρα ρίζα. Οπότε, αν δεν θες να κοιτάει περίεργα την κορυφή του κεφαλιού σου, απόφυγέ το στο date με εκείνον.

Τα top knot

Αυτό το χτένισμα είναι ένα από τα αγαπημένα των κοριτσιών χάρη στον girly χαρακτήρα του.Εδώ σου δείχνουμε πώς να το κάνεις, όχι όμως στο ραντεβού σου. Είναι ιδανικότερο για μια έξοδο με φίλες παρά για ένα ρομαντικό dinner!

Read More

And More