Τα χτενίσματα που θα σε σώσουν τώρα που έρχεται καύσωνας

Η θερμοκρασία, σύμφωνα, με τις προβλέψεις, τις επόμενες ημέρες θα είναι ιδιαίτερα υψηλή. Κι εσύ θα πρέπει να είσαι πανέτοιμη που σημαίνει με το τέλειο beauty look ξεκινώντας από το χτένισμα. Ξεχνάς για λίγο τουλάχιστον τα ελεύθερα στους ώμους ή πλάτη μαλλιά. Αποκλειστικά και μόνο μαζεμένα σε αλογοουρά, updo και πλεξούδες. Μπορείς να τα αναβαθμίσεις με το κατάλληλο αξεσουάρ τόσο στην παραλία όσο και τη βραδινή σου έξοδο ή ακόμη και στο γραφείο.

Παράλληλα, μην ξεχνάς, ότι θα χρειαστείς τα κατάλληλα προϊόντα ώστε να παραμείνουν στη θέση τους και ταυτόχρονα να είναι λαμπερά και λεία. Και πιο συγκεκριμένα, τζελ φορμαρίσματος, έλαιο μαλλιών και salt spray. 

Instagram: @maralafontan

Πλεξούδες, χαμηλές και στο πλάι. Συγκρατείς στις άκρες τους με μικρές κορδέλες, αφήνεις μερικές τούφες ελεύθερες να πέφτουν στο πρόσωπο και φοράς το πιο εντυπωσιακό καπέλο που θα προστατεύσει τα μαλλιά σου από τον ήλιο χωρίς να καταστρέψει το ρομαντικό hairstyle. 

Instagram: @tarasutaria

Messy μεν αλλά… που σημαίνει ότι μαζεύεις τα μαλλιά σου σε ένα ανεπιτήδευτο updο το οποίο αναβαθμίζεις με ένα εξωτικό λουλούδι, αληθινό ή όχι. Είναι το ιδανικό look για την παραλία αλλά και την απογευματινή ή βραδινή σου εμφάνιση στο νησί. 

Instagram: 

Ρομαντική, χαμηλή πλεξούδα. Απόλυτα φυσική και χωρίς να χρησιμοποιήσεις καν χτένα. Με τα δάχτυλα σου μαζεύεις α μαλλιά σου σε μια αλογοουρά. Στη συνέχεια τα πλέκεις και τα στολίζεις με λουλούδια αλλά και ένα floral, κατά προτίμηση scrunchie στην άκρη της. Κι αν θέλεις να είναι λαμπερά μπορείς να απλώσεις μικρή ποσότητα ενυδατικού ελαίου με τέλειο άρωμα. 

Instagram: @jourdansloane

Ψηλή αλογοουρά με 90’s διάθεση. Αφήνεις τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά, τα μαζέψεις ψηλά αφήνοντας τις δύο λεπτές, μπροστινές τούφες ελεύθερες αφού προηγουμένως τις έχεις πλέξει. 

Instagram: @romaneinnc

Twist braid: Το κατάλληλο χτένισμα αν είσαι καλεσμένη σε γάμο το weekend που έρχεται. Ο υδράργυρος θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου κι εσύ θα υιοθετήσεις το πιο stylish και ασφαλές hair look. Μια σοφιστικέ πλεξούδα που θα εντυπωσιάσει. Ταιριάζει με όλα τα outfits αλλά και τοποθεσίες. Είτε γίνει ο γάμος κοντά στη θάλασσα είτε στην πόλη εσύ θα είσαι το απόλυτο beauty icon χάρη στο χτένισμά σου. 

Instagram: @cwoodhair

Sleek bun: Old Hollywood και κατάλληλο για το γραφείο αλλά και το γάμο ακόμη κι αν είσαι εσύ η νύφη. Η Rosie Huntington-Whiteley, σου δείχνει το ωραιότερο bun. Sleek, λαμπερό, κομψό και σοφιστικέ.  

Instagram: @nitsanraiter

Sleek αλογοουρά με χωρίστρα στη μέση: Gilrie και sexy μαζί αλλά και πρακτικό. Κάνεις χωρίστρα στη μέση, απλώνεις gel φορμαρίσματος, χτενίζεις τα μαλλιά σου με τη χτένα και τα πιάνεις όσο πιο σφιχτά μπορείς στη μέση περίπου, δημιουργώντας διακριτικό όγκο στην κορυφή.  

 

 

 

 

Read More

And More