Θα ξόδευες ποτέ €42 για ένα σαμπουάν; Μόλις βρήκα 3 (τουλάχιστον) λόγους να το κάνω!

Ξέρω! Ξέρω! Σε καιρούς οικονομικής κρίσης γίνομαι προκλητική όταν σου λέω πώς μόλις βρήκα τρεις λόγους να αγοράσω αυτό το προϊόν. Αλλά άσε με να ξεκινήσω με μια σύντομη ιστορία και να δεις που στο τέλος μπορεί να αλλάξεις γνώμη.

Τέσσερα- πέντε χρόνια πριν σε παρουσίαση γνωστού προϊόντος με spokeperson διάσημη ελληνίδα (δεν λέω πια!). Τότε ήταν που εκείνη μου εκμυστηρεύτηκε ότι χρησιμοποιεί το λάδι ντεμακιγιάζ Shu Uemura και δεν το αλλάζει με τίποτα. “Κάθε βράδυ πριν πέσω για ύπνο ξεβάφομαι με αυτό και βγάζει τα πάντα! Δεν το αλλάζω με τίποτα!”.

Αυτή ήταν μια από τις πρώτες επαφές μου με τα Shu Uemura. Στην πορεία διάβασα κι έμαθα ότι: το 1967, ο κύριος Shu Uemura που ήταν τότε make-up artist στο Hollywood ανακάλυψε ένα επαναστατικό ντεμακιγιάζ με βάση τα έλαια, ικανό να αφαιρεί το ‘’βαρύ’’ (παχύ) μακιγιάζ των ηθοποιών με μια μόνο κίνηση ενώ ταυτόχρονα να ενυδατώνει απαλά το δέρμα. Κατά την επιστροφή του στην Ιαπωνία, δημιούργησε, το ‘’UNMASK’’, μια μοναδική σύνθεση που γνώρισε γρήγορα μια τεράστια επιτυχία σε διεθνές επίπεδο.

Σαράντα και πλέον χρόνια μετά το λάδι που δημιούργησε τότε ο Shu Uemura παραμένει κορυφή και είναι η νούμερο ένα επιλογή όλων των λαμπερών stars του Hollywood (με αυτό ντεμακιγιάρονται όταν φεύγουν από το κόκκινο χαλί!) και των δικών μας (σκέψου παρουσιάστριες, τραγουδίστριες ηθοποιοί).

Αυτά όσων αφορά το λάδι ντεμακιγιάζ. Σε ό,τι έχει να κάνει με το σαμπουάν το οποίο έχει τα ίδια έλαια στην σύνθεσή του και έφτασε στα χέρια μου λίγες μέρες πριν και μόλις το τέσταρα έχω να σου πω ότι η πρώτη μου αντίδραση ήταν ότι είναι πολύ ακριβό και ότι αν είχα να διαθέσω 40 ευρώ δεν θα το έκανα για ένα σαμπουάν (είμαι ειλικρινής!).

Η δεύτερη αντίδραση (αυτή που ακολούθησε μετά από δυο-τρία λουσίματα) είναι η εξής: κορίτσια με αυτό το σαμπουάν ετοιμαστείτε να αλλάξετε γνώμη! Γιατί; Σημείωσε! Είναι πολλά τα πλεονεκτήματα:
1. Είναι το σαμπουάν που χάρισε στα μαλλιά μου απίστευτο όγκο και τέλεια λάμψη.
2. Τα μαλλιά μου είναι λιπαρά και την δεύτερη μέρα χρειάζονται πάντα λούσιμο. Με το Shu Uemura πέρασε και τρίτη (εσκεμμένα το άφησα να δω την δράση του σε βάθος χρόνου).
3. Είναι 400ml πράγμα που σημαίνει ότι ακόμη κι αν θες να λούζεσαι μέρα παρά μέρα θα σου κρατήσει πολυυυυ!
4. Κάνει αφρό ακόμη κι αν χρησιμοποιήσεις ποσότητα ενός φουντουκιού (να σημειωθεί ότι έχω μακριά μαλλιά) πράγμα που σημαίνει ότι ακόμη κι αν θες να λούζεσαι μέρα παρά μέρα θα σου κρατήσει παρααααα πολυυυυυ!

Θέλεις να προχωρήσω κι άλλο; Προχωρώ!
5.
Δεν απευθύνεται σε συγκεκριμένο τύπο δέρματος άρα μέσα στο σπίτι δεν πρέπει να υπάρχουν πέντε διαφορετικά σαμπουάν για τις ανάγκες πέντε διαφορετικών τύπων μαλλιών (άρα παραπάνω έξοδα).
6. Στην σύνθεσή του υπάρχει το συστατικό Onsen, ένα από τα πιο πολύτιμα συστατικά το οποίο προέρχεται από ηφαιστιακές πηγές 2000 μέτρα κάτω από τη θάλασσα και είναι πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία. Άρα δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε συστατικό αλλά ένα συστατικό που πρέπει να πληρώσεις για να αποκτήσεις (μαζί με τα ευεργετικά αποτελέσματά του!).
7. Σίγουρα δεν μπορώ να έχω την γκαρνταρόμπα των stars. Αλλά με 40 ευρώ θα έχω τα λαμπερά, υπέροχα μαλλιά τους. Γιατί είναι σίγουρο πώς εκείνη η διάσημη με την οποία μίλαγα τότε θα το λατρέψει! Και λίγη ματαιοδοξία για μένα δεν βλάπτει! Ε; Ε;

Και μιας και το ζητήσατε, το συγκεκριμένο προϊόν μπορείτε να το βρείτε αποκλειστικά και μόνο στα παρακάτω κομμωτήρια:
– Vangelis Xatzis, Λεωφ. Κηφισίας 196, Ν. Ψυχικό, τηλ.: 210 67 55 664
– Τeo, Χαριλάου Τρικούπη 46, Κηφισιά, τηλ.: 210 80 18 521
– Andreas Coiffures, Λεωφ. Κηφισίας 375, Ν. Ερυθραία, τηλ.: 210 62 07 201
– Petros C, Κύπρου 51, Γλυφάδα, τηλ.: 210 96 37 867
– Κομμωτήρια MS, Πίνδου & Πεντέλης 70, Βριλήσσια, τηλ.: 210 61 31 684
– M&D, Ανδρογίων 4, Ηράκλειο Κρήτης, τηλ.: 2810 24 30 25

Read More

And More