Θέλεις να καλύψεις τα λευκά κρατώντας το φυσικό σου χρώμα; Έχουμε τη λύση!

Στο beauty department του TLIFE έχουμε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με όλες εσάς μέσα από τη στήλη του Q&A, όπου εσείς μας στέλνετε την ερώτησή σας κι εμείς σας απαντάμε. Λοιπόν, με μια ερώτηση που μας στείλατε πρόσφατα ταυτιστήκαμε απόλυτα, γιατί είναι κάτι το οποίο συζητούσαμε έντονα μεταξύ μας στο γραφείο μιας και απασχολούσε πολλές από εμάς. 

Η ερώτηση ήταν: “Έβγαλα τα πρώτα μου λευκά αλλά δεν θέλω να αλλάξω το χρώμα των μαλλιών μου. Τι να κάνω;”. Δεν χρειάστηκε να ψάξουμε πολύ για να βρούμε τη σωστή απάντηση, μιας και, όταν μας ρωτάνε ποια βαφή μαλλιών ξέρουμε κι εμπιστευόμαστε, η L’Oréal Paris βρίσκεται στην άκρη της γλώσσας μας!

Αν, λοιπόν, αναζητάς μια βαφή μαλλιών που θα σε βοηθήσει να καλύψεις τα λευκά σου, χωρίς όμως να χάσεις το φυσικό σου χρώμα και –κυρίως– χωρίς να καταστρέψεις τα φυσικά σου μαλλιά, η βαφή Casting Crème Gloss είναι ιδανική! 

Casting Crème Gloss: η βαφή που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σου (και τα λευκά σου!)

Το Casting Crème Gloss της L’Oréal Paris είναι μία βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία, που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που αγαπούν το φυσικό τους χρώμα, αγαπούν όμως να περιποιούνται και τα μαλλιά τους, γι’ αυτό και αποφεύγουν τις μόνιμες βαφές μαλλιών. Προσφέρει λαμπερό χρώμα και καλύπτει τέλεια τα πρώτα λευκά χωρίς να δεσμεύει, αφού διαρκεί έως 28 λουσίματα.

Ακόμη και αν πρόκειται να βάψεις για πρώτη φορά τα μαλλιά σου, το Casting Crème Gloss της L’Oréal Paris είναι η ιδανική βαφή αφού προσφέρει πλούσιο χρώμα και λαμπερά ρεφλέ (τρεις φορές περισσότερη λάμψη!) για έως 28 λουσίματα, ενώ δεν στάζει, κάνοντας την εφαρμογή μία ευχάριστη εμπειρία σπίτι.

Βάψε τα μαλλιά σου σε τρία μόλις βήματα 

Στη συσκευασία του Casting Crème Gloss της L’Oréal Paris θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι και το μοναδικό που έχεις να προσθέσεις είναι η… πετσέτα σου. Πιο συγκεκριμένα, μέσα στο κουτί της βαφής μαλλιών, που είναι ιδανική για κάλυψη των λευκών και tone to tone αλλαγές, θα βρεις:

-Βαφή μαλλιών
-Οξειδωτικό
-Conditioner εμπλουτισμένο με μέλι για περιποίηση και λάμψη της τρίχας μετά τη βαφή
-Γάντια
-Αναλυτικό φυλλάδιο οδηγιών

Όσο για τη διαδικασία, είναι πολύ εύκολη και γίνεται σε μόλις τρία βήματα:

Βήμα 1: Αναμειγνύεις τη βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία με το οξειδωτικό
Βήμα 2: Εφαρμόζεις στις ρίζες και προχωράς προς τα μήκη
Βήμα 3: Αφήνεις το χρώμα να δράσει για 20’, ξεβγάζεις και εφαρμόζεις την κρέμα περιποίησης

Και κάτι ακόμη πολύ βασικό: μπορείς να μπεις εδώ, να δεις όλες τις αποχρώσεις και μέσω του virtual try onνα δοκιμάσεις όλα τα χρώματα!