Θέλουμε να αντιγράψουμε κάθε πλεξίδα που είδαμε στα NAACP Image Awards!

Τα NAACP Image Awards είναι ένα event αφιερωμένο στην Black Hollywood, όπως το περιγράφουν. Το συγκεκριμένο red carpet event, με λίγη περισσότερη ανάλυση, τιμά τις μαύρες γυναίκες που έχουν προσφέρει στις τέχνες και τον πολιτισμό. Γυναίκες που αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλες μας, σε όλα τα επίπεδα. Αλλά επειδή εδώ είναι η beauty στήλη (I know! I know! Χρησιμοποιώ αυτή την έκφραση συχνά αλλά να που είναι αγαπημένη μου!), θα κάνουμε focus στο beauty inspo και ακόμη πιο συγκεκριμένα, στις υπέροχες πλεξίδες τις οποίες επέλεξαν για το red carpet. Ακολουθούν χορταστικές εικόνες!

Η Storm Reid με μικροσκοπικές πλεξίδες πιασμένες σε ένα πλαϊνό σινιόν.

Η June Ambrose επίσης με πλεξίδα στο πλάι. Το μυστικό εδώ είναι να κάνεις την πλεξίδα σου όσο πιο χαλαρά γίνεται και αφού πιάσει με λαστιχάκι να τινάξεις απαλά την άκρη του.

Η Logan Browning μας θύμισε πόσο υπέροχη μπορεί να δείχνει μια milkmaid braid με χωρίστρα στη μέση. Αν είσαι ρομαντική, go for it!

H Yara Shahidi έκανε μια από τις πλέον αγαπημένες μας πλεξίδες. Έπιασε τα μαλλιά της ένα πολύ ψηλό και πολύ σφιχτό ponytail και έπειτα κατά μήκος έκανε τρεις εξίσου σφιχτές πλεξίδες που έπεφταν στο πλάι. Δύο σημαντικές λεπτομέρειες αν αποφασίσεις να το αντιγράψεις (που θα κάνουν τελικά όλη τη διαφορά): τα μαλλιά σου πρέπει να είναι αρκετά πυκνά και μακριά ώστε να έχεις πλούσιο αποτέλεσμα και πρέπει να δώσεις και μεγάλη σημασία στο hair accessory.

Ένας άλλος, πολύ απλός αλλά και πολύ stylish τρόπος να κάνεις μια πλεξίδα: καν’την χαμηλά στον αυχένα, φερ΄την προς το πλάι και πιάσε με δύο λαστιχάκια, ένα στον αυχένα και ένα στο τελείωμα της πλεξίδας.

Πριν το κλείσιμο, μια ερώτηση: σου αρέσουν οι πλεξίδες ή τις έχεις ξεπεράσει;

 

Read More

And More