Θέλουμε όλα τα προϊόντα της καλοκαιρινής συλλογής KIKO Milano

Εδώ και λίγο καιρό, ένα brand από το οποίο ψωνίζαμε ξανά και ξανά κάθε φορά που ταξιδεύαμε στο εξωτερικό έφτασε και στην Ελλάδα! Ο λόγος για την KIKO Milano η οποία λάνσαρε την καλοκαιρινή της συλλογή και πραγματικά θέλουμε κάθε προϊόν που έχουμε δει εκεί!

Αυτό το καλοκαίρι το look είναι απλό, αισθησιακό και εξαιρετικά… καυτό! Θυμηθείτε τις πρωταγωνίστριες των 60s που απέπνεαν φυσικά μία glamour αίσθηση. Η KIKO MILANO ‘’Dolce Diva’’ Collection διοχετεύει αυτή την αισθητική, του ακριβού look – συνδυαστικά με παιχνιδιάρικες υφές, απαλά χείλη και αψεγάδιαστη επιδερμίδα που λάμπει, αναδεικνύοντας την φυσική ομορφιά. Είναι εμπνευσμένη από το απόλυτο Ιταλικό είδωλο που έρχεται στο σήμερα. Με τις ημέρες να μεγαλώνουν και τον καλοκαιρινό ήλιο να μας καλεί στην ζεστασιά του, ήρθε η ώρα να υποδεχθούμε και να γίνουμε μέρος της… la dolce vita. H ‘’Dolce Diva’’ Collection έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη τη θερμοκρασία που ανεβαίνει, το οποίο σημαίνει πως μπορείτε να δημιουργήσετε looks που “αντιστέκονται” στην ζέστη! Οι φόρμουλες των προϊόντων είναι μακράς διάρκειας, ανθεκτικές στο νερό και με προστασία SPF, και υπόσχονται πως θα μείνουν στο παιχνίδι από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου. Είτε περιπλανιέστε στα στενά της πόλης απολαμβάνοντας την ημέρα, είτε κολυμπάτε σε μία ακτή αντικρίζοντας τον λαμπερό ήλιο, είτε απολαμβάνετε το βραδινό αεράκι σε μία ταράτσα, το νέο σας look εγγυημένα θα σας συντροφεύει.

ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

 

Ξεκινήστε δημιουργώντας την ιδανική βάση για το καλοκαίρι με προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα να σας προστατεύουν από την ζέστη, ενώ παράλληλα επιτρέπουν στη φυσική σας ομορφιά να αναδειχθεί, όπως το Perfecting Face Fluid SPF 50 and UVA και το Protecting Lip Balm SPF 20. Για φυσική λάμψη, επιλέξτε το Fresh Feel Foundation SPF 30 ώστε η ελαφριά και ανθεκτική στο νερό φόρμουλά του να διατηρήσει το καλοκαιρινό σας μακιγιάζ στη θέση του σε συνδυασμό με το Powder Foundation SPF 50, με φόρμουλα ιδανική για υγρή και στεγνή χρήση που προσφέρει ένα μοναδικό ματ αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, παίξτε με τους όγκους του προσώπου σας, αναδεικνύοντας τα όμορφα χαρακτηριστικά σας, με τη βοήθεια του Baked Bronzer στα σημεία που φυσικά αποκτούν αυτή την πιο ηλιοκαμένη όψη από τον ήλιο. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ σας, με το Baked Highlighter και παρατηρήστε την αντανάκλαση όταν σας λούζει το φως του ήλιου. Πανέμορφο!

Όλα κρύβονται στο βλέμμα για την Dolce Diva. Βαθύ, γεμάτο νόημα, κρύβει πολλά περισσότερα από μία παιχνιδιάρικη διάθεση – και πάντα με απλότητα, ευκολία και υψηλή απόδοση. Δημιουργήστε το ιδανικό καλοκαιρινό look με τις σκιές ματιών, Eyeshadow Palette, Magnetic Loose Eyeshadow. Και για μία πιο μοντέρνα προσέγγιση, με το Waterproof Eye Marker χαρίστε μία vintage και glamour διάθεση. Δώστε έμφαση στο βλέμμα σας με την Twist Brush Waterproof Mascara, εναλλάσσοντας τα δύο βουρτσάκια της για να δημιουργήσετε καμπυλότητα, μήκος και όγκο και σίγουρα το βλέμμα σας δε θα περάσει απαρατήρητο! Ολοκληρώστε με το μακιγιάζ των φρυδιών και το Eyebrow Definer, έχοντας ως έμπνευση τα υπέροχα καθορισμένα και σχεδιασμένα φρύδια των star του κινηματογράφου. Επιλέξτε ένα χρώμα κραγιόν το οποίο θα αναδείξει τα φυσικά σας χείλη, ξεκινώντας με το μακράς διάρκειας και ανθεκτικό στο νερό Waterproof Lip Liner και συνδυάστε την αντίστοιχη απόχρωση του Long Lasting Lip Colour. Για να αισθανθείτε ολοκληρωτικά glamorous από την κορυφή έως τα νύχια, συνδυάστε το κραγιόν σας με το αντίστοιχο χρώμα Nail Lacquer. Κρατήστε την After Sun Cream στην τσάντα σας μαζί με τα αγαπημένα σας γυαλιά ηλίου και το αγαπημένο σας άρωμα. Και τόσο απλά, η θεά που κρύβετε μέσα σας είναι έτοιμη για μία ημέρα στον ήλιο! Bellissima!

Η KIKO MILANO Dolce Diva Collection είναι διαθέσιμη online από τις 7 Ιουνίου και στα καταστήματα από τις 14 Ιουνίου. KIKO MILANO Καταστήματα: THE MALL ATHENS – MEDITERRANEAN COSMOS – NOTOS (POP UP STORE) – ΣΤΟΑ ΧΙΡΣ ΤΣΙΜΙΣΚΗ Ε-Shop: www.kikocosmetics.gr

Read More

And More