Τι είναι το Metal Detox στα μαλλιά;

Η L’Oreal Professionnel μόλις προχώρησε σε μια επαναστατική καινοτομία που θα επαναπροσδιορίσει τον κόσμο της βαφής, του balayage και του ξανοίγματος έρχεται: το Metal Detox!

Γνώριζες ότι υπάρχουν μεταλλικά στοιχεία στα μαλλιά τα οποία οδηγούν σε αυξημένο ρίσκο σπασίματος της τρίχας και μη αξιόπιστου αποτελέσματος στο χρώμα; Ωστόσο οι επιστήμονες της L’Oreal ανακάλυψαν ότι το πρόβλημα δεν είναι τα μεταλλικά στοιχεία που συσσωρεύονται ΠΑΝΩ στην επιφάνεια της τρίχας αλλά στα μεταλλικά στοιχεία που βρίσκονται ΜΕΣΑ σε αυτή. Το επίπεδο των μεταλλικών στοιχείων στα μαλλιά ποικίλλει, και εξαρτάται από το πορώδες των μαλλιών και από την ποιότητα του νερού στην περιοχή που μένουμε. Αυτό βέβαια ΔΕΝ αποτελεί πρόβλημα για την υγεία των ανθρώπων. Ωστόσο, είναι ένα ρίσκο κατά τη διάρκεια των τεχνικών εφαρμογών βαφής, Balayage και ξανοίγματος.

Η συγκεκριμένη καινοτομία έχει 9 πατέντες ευρεσιτεχνίας. Οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει τη Γλυκοαμίνη, ένα μόριο τόσο μικρό που μπορεί και διεισδύει και εξουδετερώνει τα μεταλλικά στοιχεία ΜΕΣΑ στην τρίχα. Η Γλυκοαμίνη είναι η καρδιά του METAL DETOX, ένα νέο επαγγελματικό πρωτόκολλο ικανό να εξουδετερώσει τα μεταλλικά στοιχεία και να αποτοξινώσει τα μαλλιά.

Πάμε να δούμε τώρα το πρωτόκολλο 3ων βημάτων για τα κομμωτήρια

-Βήμα 1: Προετοιμασία για την εξουδετέρωση των μεταλλικών στοιχείων πριν από τις υπηρεσίας βαφής, Balayage και ξανοίγματος.

-Βήμα 2: Εφαρμογή σαμπουάν για την αποτοξίνωση των μαλλιών μετά την τεχνική υπηρεσία.

-Βήμα 3: Κρέμα & μάσκα προστασίας η οποία μας προφυλάσσει από την επανεμφάνιση νέων μεταλλικών στοιχείων.

Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης θεραπείας είναι εντυπωσιακά! 87% λιγότερο σπάσιμο της τρίχας, 100% αξιόπιστο αποτέλεσμα χρώματος κι επειδή η φόρμουλα διεισδύει μέσα στην τρίχα, το αποτέλεσμα του χρώματος είναι ιδανικό και τα μαλλιά μας απίστευτα πιο λαμπερά.

Το METAL DETOX είναι Η ΕΓΓΥΗΣΗ των επαγγελματιών για το χρώμα, το balayage, και το ξάνοιγμα. Και για τον πελάτη, η περιποίηση στο σπίτι γίνεται με το σαμπουάν ενάντια στα μεταλλικά στοιχεία και τη μάσκα προστασίας που αποτοξινώνει και προστατεύει τα μαλλιά, διατηρώντας τη ζωντάνια του χρώματος. Κάτι τελευταίο, το METAL DETOX είναι συμβατό με κάθε μάρκα βαφής και ξανοίγματος. Χιλιάδες κομμωτές και πελάτες παγκοσμίως το έχουν ήδη δοκιμάσει. Εσύ θα είσαι ένας από αυτούς;

Read More

And More